2015 herzien

De statistieken hulpaapjes van WordPress.com heeft een 2015 jaarlijks rapport voor deze blog voorbereid.

Hier is een fragment:

In een San Francisco kabelbaan passen 60 mensen. Deze blog werd in 2015 ongeveer 540 keer bekeken. Als je blog een kabelbaan zou zijn, zou die ongeveer 9 reizen nodig hebben voordat die zoveel mensen zou kunnen vervoeren.

Klik hier om het complete rapport te bekijken.

Iedereen die mijn blogjes gelezen of zelfs gereageerd hebben

JULLIE ZIJN GEWELDIG

Ook 2016 hoop ik op een goed en gezellig blogjaar samen met mijn
trouwe lezers en wat mij betreft nog veel meer blogfans

BEDANKT

4 gedachten over “2015 herzien

  1. Bedankt voor je reacties. Alle reacties, likes, kliks enzovoort tellen mee. Ik ga ongelooflijk mijn best doen om er nog veel meer te krijgen en samen met jou en de andere lezers een leuk 2016 er van te maken.

   Like

 1. Hopelijk krijg je door het meedoen met de WE-300 meer bezoekers. Tenslotte schrijf je zeer lezenswaardige stukken. Je loopt alleen wel de kans dat sommigen je stukken te lang vinden en daarom afhaken of slecht lezen. Tja, we zitten in het twittertijdperk en veel mensen schrikken al van een vol A4-tje. Jammer eigenlijk.

  Ik wens je/jullie een heel fijn en zo gezond mogelijk 2016. En veel inspiratie voor mooie logjes.

  Like

  1. Dank je voor je compliment en advies. Dit stuk vond ik zelf ook wel wat aan de lange kant. Maar dan ben ik gewoon te enthousiast. Er valt zoveel interessants over te vertellen waardoor ik te lang aan het woord ben. Hi, hi. Ik ga zeker wat met je advies doen.
   Jullie ook nog een inspirerend en gezond jaar toegewenst.

   Like

Reacties zijn gesloten.