Wandelen op de Veluwe

P1050437
Ochtendgloren

 

Mooi weer voorspeld, misschien een buitje hier en daar. We hebben het er maar weer op gewaagd. Vanmorgen bij de Waldhoorn in Otterlo vertrokken om een aantal kilometers te vreten. 27 kilometer kunnen we toevoegen aan het saldo. Via Otterlo richting Mossel om van daaruit richting de N224 naar ons favoriete koffierestaurant te wandelen.

P1050439 - kopie
Links van de koe het kalf

Onderweg kwamen we een aantal ‘wilde koeien’ tegen.  Deze koe bleef ons maar aankijken. Er bewoog niets aan haar maar ze bleef ons volgen en aankijken. Het was een mooi gezicht die onbeweeglijke koe dus daar moest even een foto van gemaakt worden. Toen we langs haar liepen zagen we ineens dat er een kalf op de grond bij haar lag. Dat was dus de reden dat ze ons zo aan bleef kijken. Later toen ik de foto’s terug keek zagen we het kalf bij de eerste foto die ik gemaakt had ook al liggen. We hadden het totaal niet opgemerkt.

P1050448 - kopie
Hooi of toch Pa koe?

Voordat we de N224 over moesten zijn we nog een keer links af geslagen het bos in om een aantal kilometers extra te maken. Daar kwamen we misschien wel ‘Pa stier’ tegen. Vanuit de verte wisten we niet wat het was. Bij de eerste indruk leek een grote baal hooi die daar neergelegd was. Maar dichterbij gekomen zagen we dat een enorme bul van een stier was. Gelukkig voor ons bleef hij rustig liggen. Stel je voor dat hij ons achterna was gekomen. Beetje eng was het wel.

Nadat we heerlijk koffie hebben gedronken met een stuk Honing taart bij Planken Wambuis zijn we weer richting Otterlo vertrokken. Met de auto’s in het zicht kregen we nog even een enorme regenbui met hagel op ons dak. Ondanks het natte pak wat we opgelopen hadden zaten we een half uurtje later uiterst tevreden aan ons kopje thee. Als we op deze manier door blijven wandelen en iedere week een paar kilometers aan de route toevoegen dan zijn we straks helemaal klaar voor de 4-daagse.

P1050449
Kop nog kont.

Wil je nog meer foto’s zien, kijk dan op mijn Facebookpagina.

 

2 gedachten over “Wandelen op de Veluwe

  1. Jullie maken nogal wat mee zo met dat wandelen… Heb je wel een goede verzekering afgesloten……..? 🙂

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.