Bewegen en nog veel meer

Bewegen kan altijd en overal

Klein trainings verslagje

Een reactie plaatsen

Kan het toch niet laten om even een klein verslagje van mijn trainingen de lucht in de sturen.

Na een betrekkelijke week van trainingsrust (er waren deze week nog zoveel andere dingen te doen) ben ik zaterdag weer met de club hard gaan lopen. Het zal ongeveer 5 km. geweest zijn dat we gelopen hebben in het bos. We werden namelijk verwacht bij de finish van de Start to Run groep. Geen vervelende opdracht moet is zeggen. Met verve, veel lawaai, aanmoedigingen en bloemen meegebracht door de familie zijn ze binnengehaald.

Na een lazy-zondag mocht ik maandagavond alweer naar de hardlooptraining. Maandagavond hebben wen een rondje van 8,5 km. gedaan. 3 x 10 minuten achter elkaar hardlopen. 1 x in zone 3, 1 x in zone 4 (net niet hijgen) en nog een keer in zone 3. Dat net niet hijgen werd alsnog hijgen doordat er een  flinke heuvel op onze route lag. Werkelijk ik was niet de enige die liep te hijgen. Best pittig.

Gisteren stond er een wandeling met een vriendin op het programma. Om 8.45 uur zijn we van start gegaan. Het was nog niet al te warm, dat is het ook niet geworden trouwens maar de zon scheen wel praktisch de hele dag. Het beste wandelweer van de wereld kun je wel stellen.  Wandelend en keuvelend hebben we 27 km. onder onze voeten door laten gaan.

DSC_3359

Koffie, gelijk maar mee beginnen.

Al vrij snel kwamen we dit koffie tentje tegen. Het terras lag badend in de zon ons lonkend uit te nodigen om koffie te komen drinken. De uitnodiging hebben we per direct aangenomen.

Om 15.30 uur waren we weer thuis. Bij gekletst en een beetje moe maar zeer voldaan zijn we ieder onze weg weer gegaan. Dit wordt zeker vervolgd.

DSC_3377

Muskus eend

Voor meer foto’s kijk op mijn Facebook pagina en ga dan naar Album ‘Wandeling richting Bennekom’. Vind ik leuk!!!

 

Advertenties

Auteur: AnneMarie

Sporten en bewegen loopt als een rode draad door mijn leven. Stil zitten is lastig, maar hoe pas je dat in naast de taken die je door te leven hebt gekregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s