Bewegen en nog veel meer

Bewegen kan altijd en overal

Zoem, zoem, City Run, City Run

4 reacties

Het zoemt, het gonst, het blijft maar onrustig hier. En ik begrijp heel goed hoe het komt. We krijgen voor het eerst een City Run tijdens de Heide week in Ede. Voorafgaand aan de Heide optocht gaan we hardlopen met z’n allen nou ja diegene die dat willen en kunnen.

Ik hoorde het al bij Climax waar ik train. Een City Run wat leuk, waar, wanneer, kan ik al inschrijven? Agenda’s werden getrokken om te zien of ze al terug waren van vakantie. Een beetje nerveuze sfeer hing er in het clubgebouw want iedereen wil van de partij zijn.

Eigenlijk ben ik er best een beetje trots op dat we hier nu ook zo’n evenement krijgen. In den Bosch, Apeldoorn, Nijmegen, Hilversum, Amsterdam je kunt het zo gek niet bedenken of er vindt wel een City Run plaats. En nu dan ook in Ede. Het zal niet direct één van de bekendste Runs van Nederland worden maar ik weet zeker dat we ons zelf op de kaart kunnen zetten. Het is naar mijn bescheiden mening een geweldige toevoeging aan de Heide Week. Naast de Heide Week vierdaagse nu dus ook een Heideweek/City Run.

In samenwerking met Runnersworld Ede, Climax, Tesqua, de 4-Zussen wordt dit evenement voor het eerst georganiseerd. Ik heb al meer namen gehoord dus waarschijnlijk zal de groep sponsoren nog wel aangroeien, gewoon omdat het een fantastisch initiatief is. Er is een Kidsrun, 5 km. hardlopen, 10 km. hardlopen en een Business Run. Voor ieder wat wils. Kiezen maar.

Inmiddels zijn er 200 inschrijvingen en 21 woonplaatsen vertegenwoordigd. Dat gaat zeker goed komen met het aantal deelnemers. Lotte en ik moeten ons nog inschrijven en uit mijn loopgroep weet ik dat het merendeel zich ook in zal schrijven. Wees er snel bij want ik heb al iets over een limiet gehoord.  Hoe blij kan een mens worden van een hardloop wedstrijd in de provincie. Maar let op, dit gaat uitgroeien tot een Run waar straks iedereen bij wil zijn. Amsterdam denkt dat ze het centrum van de aarde zijn wat hardloopwedstrijden betreft maar wij zijn het centrum van Nederland en maar 100 km. verwijderd van Amsterdam.

Cityrun  Ede

P.s. Kijk en lees ook mee op mijn Facebookpagina zodat je geen blog, foto, haiku of hersenspinsel meer mist. Vind ik leuk!!!

 

Advertenties

Auteur: AnneMarie

Bewegen loopt als een rode draad door mijn leven. Stil zitten is lastig en dus eigenlijk geen optie. Bewegen moet, kan altijd en overal.

4 thoughts on “Zoem, zoem, City Run, City Run

  1. Zulke evenementen zeggen mij zoals je weet helemaal niks maar ik ben natuurlijk wel heel blij voor jou dat het ook in jouw woonplaats komt… ik wens je er heel veel plezier bij.

    Lieve groet en fijn weekend.

    Liked by 1 persoon

  2. Nou aan jouw enthousiaste promotie zal het niet liggen hoor….. Veel succes en plezier.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s