De week na………..de 4-daagse

Die hebben we gelukkig weer gehad. Ik weet niet hoe het met jullie was,  afgelopen week maar wat mij betreft hadden we deze wel over kunnen slaan.  Stil, saai, geen spektakel, geen opgewonden spanning niets, beetje balen dus. Deze week heb ik wat klussen in en rondom het huis gedaan omdat ze waren blijven liggen door de voorbereidingen op de 4- daagse maar veel verder ben ik niet gekomen.

Gisteravond zijn we op de fiets gestapt om 10 km. verder op in de stad een boodschap te doen. Zeker we konden het hier ook wel halen maar het thuis zijn begon me behoorlijk te vervelen. Effe een stukkie fietsen.

DSC_0415Waren er dan helemaal geen lichtpuntjes? Ja zeker wel. Woensdagavond en vanmorgen ben ik weer naar de hardlooptraining van de club geweest. Eigenlijk wilde ik maandagavond al gaan maar het leek me beter om nog even te wachten. Een beetje verstandig zijn, sprak ik mij zelf toe. Woensdagavond was ik niet meer te houden en moest het er toch echt van komen. Mijn blaren voelde ik nauwelijks meer en m’n voeten pasten weer in de (hardloop)schoenen dus maar eens kijken wie er allemaal meelopen.

Het was nog een aardige groep renners die op kwamen draven, vanmorgen trouwens ook. Allebei de dagen hebben we zo rond de 6 à 7 km. hardgelopen. Nog niet zoveel km. maar ze wilden een beetje rustig aan opstarten. Het ging zo lekker dat er weer allerlei visioenen van wedstrijden voorbij kwamen in mijn hoofd om aan mee te doen. Wat mij betreft een goed teken. Dat houdt de mens op de been.

Volgende week maar eens zien of we samen wat meer kunnen ondernemen. Geen wandeltrainingen meer, ineens is er zoveel tijd over die zinvol ingevuld kan worden. Voorlopig gaan we nog niet op vakantie dus eens neuzen of  we zelf nog een leuke wandeling ergens kunnen maken.

Hoe is het jullie vergaan deze week? Vertrokken naar je vakantiebestemming of weer aan het werk gegaan en geen collega’s om mee te praten omdat ze op vakantie zijn? Vonden jullie het ook zo’n saaie week?

_20160726_123840

P.s. Kijk en lees ook mee op de Facebookpagina Bewegen en nog veel meer zodat je geen verhaal, foto, haiku of hersenspinsel meer mist. Vind ik leuk!!!

8 gedachten over “De week na………..de 4-daagse

 1. Ik kan het me wel voorstellen na zo’n vierdaagseweek. Je valt toch een beetje in een gat. Nu rustig alles weer oppakken. Het is inderdaad rustig overigens. Hoewel hier wel veel toeristen zijn, dus de plekjes waar ik doorgaans mijn rust vind zitten nu vol met publiek 😉 Het is ook nooit goed 😀

  Geliked door 1 persoon

 2. Nou, ook ik kan me voorstellen dat het voor jullie opeens saai was, geen wandeltraining, geen vierdaagse meer voorlopig ……….
  Voor mij was het alles behalve saai, op het vrijwilligerswerk waren veel mensen op vakantie, maar de hulpvragen blijven ook zomers komen, dus zomers heb ik het met vrijwilligerswerk altijd extra druk. Op vakantie ga ik niet, zeker niet in het hoogseizoen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Afgelopen week had ik vakantie en wel veel gedaan. Deze week kan ik niet op gang komen. Ga morgen echt weer wat doen en het weekend naar Apeldoorn, leuk vooruitzicht weer dus. dit weer doet er voor mij geen goed aan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik hoef niet meer te werken maar saai was het hier ook niet. De tuin vraagt altijd onderhoud en buuvje van 93 heeft ook altijd wel een tuinklusje want zelf kan ze natuurlijk niks meer. Ik verveel me eigenlijk nooit. Ik kom wel eens mensen tegen die zich altijd vervelen, ja zelfs naar tell sell kijken op het midden van de dag. Dat lijkt me verschrikkelijk als je zo leeft.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.