Zwijmelen op Zaterdag, mijn eerste.

Er wordt door diverse bloggers muziek gedeeld met als titel ‘Zwijmelen op Zaterdag’. Een beetje kampent met een dip door het regenachtige weer kwam ik een zwervend op YouTube een leuk filmpje met muziek tegen. Als een donderslag bij heldere hemel was mijn dip over, zo’n leuk stukje vond ik het. Dat ga ik op mijn blog zetten. Er zijn vast meer mensen die het leuk vinden.

Helaas ik kan het niet delen zoals de Zwijmel op Zaterdag bloggers. Moet ik een ander WordPress abonnement voor hebben. Nu loop ik steeds vakter tegen tekortkomingen aan wat mijn blog betreft dus daar moet eens goed over nagedacht worden. Helaas heb ik geen ICT ervaring om er zelf mee aan de slag te kunnen waardoor het waarschijnlijk veel geld gaat kosten. Dat wordt me te gek en heb ik natuurlijk niet zoveel zin in. Als iemand een oplossing weet voor dit probleem laat mij het even weten. Het mag best wat kosten maar geen duizend Euro.

Om terug te komen op mijn stukje muziek. Ik wil jullie het toch graag laten zien en horen. Voor velen is het misschien te Heavy Matelachtig maar er zijn een aantal volgens waarvan ik zeker weet dat ze het kunnen waarderen. De link die geopend moet worden leid naar YouTube waar vervolgens op play gedrukt moet worden. Neem even de moeite om een klein stukje te kijken en te luisteren, het valt wel mee.

P.s. Kijk en lees ook mee op de Facebookpagina Bewegen en nog veel meer zodat je geen blog, foto, haiku of hersenspinsel meer mist. Vind ik leuk!!!

Pp.s. Meer zwijmels vind je bij Marja

33 gedachten over “Zwijmelen op Zaterdag, mijn eerste.

 1. heej lieve dame….. je hebt een gratis blog bij wordpress en muziek plaatsen kan gewoon hoor…. het is een beetje moeilijk dit schriftelijk uit te leggen, bel me maar even als je tijd en zin hebt dan leg ik het je wel uit…..

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoi Melody, het is me gelukt om het filmpje te plaatsen. Ik maak graag gebruik van je hulp maar dit is inmiddels gelukt. Bedankt voor je aanbod.

   Like

 2. Zo doe ik het: en dan zou het filmpje zo op je blog moeten verschijnen. Hoewel dit niet meer voor alle filmpjes werkt. Maar dat heeft dan weer niets met WP te maken maar alles met hoe het filmpje op youtube is geplaatst… Succes er mee.. (en dan ga ik nu eens kijken naar de link…)

  Geliked door 1 persoon

  1. De oplossing was snel nabij. Wilde dit filmpje dan ook erg graag delen. Ben een vreselijke Bachofiel gelukkig niet op het depressieve af.

   Like

 3. Haha, ik zie dat je al geholpen bent. Ik heb ook een gratis WP blog en snapte dus niet waarom jij geen YouTube filmpjes kon uploaden.. Opgelost, fijn. Tot zwijmelen dan maar!
  Groetjesss

  Geliked door 1 persoon

  1. Fijn dat je het filmpje leuk vind. Ik ben dus wel een ‘klassiekofiel’. Daarbij kunnen veel genres mij bekoren maar ik kom steeds weer bij mijn klassiekers terug. Dit filmpje vind ik zelf zo leuk en een vrolijke noot dat ik dacht hiermee wel mijn entree te kunnen maken.

   Like

Reacties zijn gesloten.