Inschrijven Heiderun

Het is bijna zover. Aanstaande zaterdag mogen we laten zien wat we kunnen bij de Heiderun. Achteraf hebben m’n loopmaatje en ik een beetje overmoedig ingeschreven voor de 12 km, had best minder gekund. Nadat we ingeschreven waren kwamen de weetjes en feiten los en bleek al snel dat het een pittige run zou gaan worden. Stoer als we zijn hebben we de afstand niet om laten zetten naar de 6 km. (of de Kidsrun) Het zal een flinke kluif worden. Waar we namelijk ook geen rekening mee gehouden hebben is de zomervakantie. De vakantie en de hitte hebben een behoorlijke streep door onze training gezet, wisten wij veel. Het was de eerste zomer(stop) sinds we aan de Start to Run cursus mee gedaan hebben en alleen trainen zit nog niet in ons ritme. Ach ja, we leren het wel..

Vanmorgen kregen we een mail over de Heiderun met starttijden, ophalen van startbewijzen en het T-shirtje. Uit die mail bleek dat je nog kunt inschrijven. Gezien de route die er gelopen wordt is het een echte aanrader. Dwars door de prachtige Edese natuur. Je loopt over fietspaden en bospaden en maar een klein stuk bebouwde kom. Het ophalen van de startbewijzen en de start zelf zijn vlak bij Station Ede-Wageningen ongeveer 500 meter van het station vandaan. Makkelijker kan het niet. Vanaf 9.30 uur kun je je startbewijs ophalen.
Dus lieve hardlopers wat let jullie om hier te komen lopen.

Alles is na te lezen op deze link , ‘Heiderun’ Ede. Mocht je de Dam tot Dam loop gemist hebben, kom dan aanstaande zaterdag over onze heide en door de Edese bossen rennen. Er is voldoende uitdaging alleen niet zoveel publiek als bij de van Dam tot Dam loop. Dat dan weer niet.
Ik zie jullie, tot zaterdag.

p1090096

Kijk en lees ook mee op de Facebookpagina Bewegen en nog veel meer.

6 gedachten over “Inschrijven Heiderun

    1. Maar dat is ook heel belangrijk. Kinderen moeten vertrouwd raken met sporten zodat ze later ook sporten. Tenslotte is zitten het nieuwe roken. Veel plezier met de kleintjes.

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.