Z.O.Z – Opzij, opzij, opzij.

Yes, yes, yes, vandaag gaan we 12 km. over de hei en door de bossen rennen. We wagen ons niet aan een eindtijd, die is bij deze run niet belangrijk. Twaalf kilometer uitrennen is als doel voldoende. Het Goede Doel A21, een organisatie die zich inzet voor rechtvaardigheid wereldwijd.
Maar we hebben wel haast bij de eindstreep te komen om de eenvoudige reden dat de beloning die we ons zelf beloofd hebben wel bijzonder lekker is..
Een hamburger met een pilsje moeten onze koolhydraten aanvullen en de spierpijn verdrijven. (Alcohol is ons ten strengste verboden na een wedstrijd, waarvan akte)

Dus, opzij, opzij, opzij. Wij hebben ongelooflijke haast.

Voor meer zwijmels kijk op de blog bij Marja

Wil je precies weten waar dit over gaat? lees de blog Inschrijven Heiderun

P.s. Kijk en lees ook mee op de Facebookpagina de andere AnneMarie of als je alleen geïnteresseerd bent in sport, vakantie en dagjes uit Bewegen en nog veel meer.

 

15 gedachten over “Z.O.Z – Opzij, opzij, opzij.

  1. Ik vind de zwijmel ook zo leuk. Hij past er ook zo goed bij.
   Trouwens we hebben het gered. Met hier en daar een kleine wandeling. Genoeg motivatie om het volgend jaar helemaal rennend af te leggen.

   Like

  1. Dank je. Het was een super dag. Paar keer gewandeld tussendoor maar het ging ook niet om de tijd. Het goede doel was de motivatie van de organisatie. En het is ze perfect gelukt.

   Geliked door 1 persoon

 1. Ik zit hier met een glimlach van oor tot oor….. geweldig hoe het je lukt iets met zoveel passe te verwoorden en dan 2 dingen samen te voegen waar ik niets mee heb, die ik jou niet na zou doen…. *schaterlach* …ik zou die wandeling nooit kiezen en die zanger ook niet …. gelukkig mogen smaken verschillen en heb ik ook enorme bewondering voor jouw wandelpassie. Ik wens je dus heeeeeeeeeeel veel plezier.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel Melody, een prachtig compliment. Het was zelfs hardlopen, maar we hebben wel af en toe gewandeld. Het was eigenlijk een brug te ver. Hi, hi. Een superdag en een super organisatie. We hebben genoten.

   Like

 2. Dat moet heerlijk voldaan voelen; het volbrengen van zo’n tocht. Mag je vandaag nog even van nagenieten.
  Snap je keus helemaal, past perfect.
  Ben verleden jaar op het landgoed geweest De Palz bij Soest wat hij heeft aangekocht waar jonge kunstenaar een podium krijgen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.