Z.O.Z. Reclame

Reclame. Meestal als er reclame op televisie komt ga ik een plas doen, ga even koffie zetten, doe de was in de droogtrommel enz. enz. Wat ik over het algemeen hoor is dat eigenlijk niemand de reclame blijft kijken tot het volgende programma of vervolg van de het programma of film.

Maar soms, soms kijk ik  wel een reclame.  Meestal omdat de muziek mij aanpreekt. Dit nummer als omlijsting bij een NS reclame laat mij steeds weer op de bank zitten en tot het einde toe afkijken. De beelden van bekende stations, plaatsen, landen en de eindbestemming een Piano bar in Londen,  laten veel aan de fantasie over. Samen met de muziek laat de NS je bij deze reclame je eigen reis maken.

Het nummer Piano Man van Billy Joël is uit 1973 en doet het nog steeds erg goed. In Nederland staat hij ieder jaar hoog in de Top 2000 van Radio 2 lees ik op Wikipedia. In de lijst van Marja komt hij al 3 keer voor. De laatste keer was in november vorig jaar. Van mij mag hij wel weer een keer als Zwijmel op zaterdag verschijnen.

Piano Man – Billy Joel

Voor meer zwijmels kijk bij Marja

Kijk en lees ook mee op de Facebookpagina de andere AnneMarie Zou ik leuk vinden.

16 gedachten over “Z.O.Z. Reclame

  1. Eerst lezend dacht ik even aan de film “The Piano”, maar dat was een dwaalspoor. Deze muziek zit ook op een plek in mijn geheugen die gemakkelijk te benaderen is; mooi om weer eens te horen!

    Geliked door 1 persoon

  2. O ja, bij reclame zetten we altijd het geluid af met de “mute” op de afstandbediening. De meeste reclames zijn irritant, sommige zijn de eerste keer wel leuk en daarna zéér irritant. Er zijn maar zelden reclames die langer leuk blijven.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.