Z.O.Z. Dangerous

Als ik Dangerous van David Guetta hoor moet ik als vanzelf aan Max Verstappen denken. Hij is regelmatig in het nieuws en niet op de meest positieve manier omdat hij tijdens Formule-1 races gevaarlijke capriolen uit haalt om te kunnen winnen. Een jong mannetje die de oude garde eens flink opschud met hun regeltjes en afspraken. Of het terecht is dat hij aan de grondvesten van de Forumule-1 races schud weet ik niet. Wel hoor ik veel mensen die de races voor Max Verstappen niets meer aan vonden. Er gebeurde niets meer, ze reden alleen rondjes achter elkaar aan plus dat het altijd dezelfde waren die nog wonnen.

Met de gedachten dit nummer voor de Zwijmelen op zaterdag te gebruiken zocht ik hem op You Tube op en wat blijkt? Het gaat helemaal niet over een autocoureur. Er komt wel een autocoureur in voor maar het gaat over de ruimtevaart en de gevaren die ruimtevaarders lopen. Het verhaal bij de muziek laat je kijken tot het einde van de song. Velen van ons zullen de beelden herkennen inclusief het moment dat de spaceshuttle vlak na de start ontploft en in brokstukken weer terug naar aarde keren.

Een mooi tijdsbeeld hoe het in de ruimtevaart gegaan is destijds. Max Verstappen zal naar de achtergrond verschuiven als ik de plaat Dangerous weer hoor maar ach van Max Verstappen zullen we in de toekomst nog genoeg horen. Laat hem maar rustig op zijn beurt wachten als wij kijken en luisteren naar:

Dangerous – David Guetta

Voor meer zwijmels kijk bij Marja

Ps. Kijk en lees ook mee op de Facebookpagina’s Bewegen en nog veel meer of bij de andere AnneMarie. Zou ik leuk vinden.

16 gedachten over “Z.O.Z. Dangerous

 1. Poeh, ik krijg het benauwd van die beelden. Heftig hoor. En Max is inderdaad ook een waaghals. Ik durf nauwelijks te kijken naar zijn stunts. Dank voor je bijdrage.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb niets met die ‘gek achter het stuur’ ….. de Jumbo zet zichzelf niet in een beter licht door hem door een woonwijk te laten racen… wat een idioterie

  Deze muziek kende ik amper, klonk vaag bekend, zou het dus nooit en te nimmer herkend hebben laat staan kunnen benoemen 😉 De beelden .. ja daarin sluit ik me bij Marja aan.

  Fijn weekend.

  Geliked door 1 persoon

  1. Het is ook een over het paard getild en irritant mannetje. Maar zijn vader was/is volgens mij niet veel anders. Het appeltje valt niet ver van de boom.

   Like

 3. De muziek doet me in de verte denken aan de groep Yes met zanger Jon Anderson. “Niet verkeerd”!
  Wat Max Verstappen betreft: de ene helft vind hem te wild, de andere roemt hem om zijn rijkunst, tja…

  Like

 4. Ik volg de F1 al jaren (kende Nicky Lauda toen hij nog 2 oren had) en de laatste tijd is er echt meer te zien dankzij Max Verstappen. En ja, soms wat onverschrokken acties, maar allez…zijn brein is nog niet volgroeid he 🙂
  Lekkere muziek heb je uitgekozen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Hi, hi. Nicky Lauda nog 2 oren had. Er komt trouwens nog een jonge coureur bij. Weet niet meer wie maar het kan weer leuk worden 2 van die jong volwassenen.

   Like

 5. Max Verstappen is iemand die ook opgefokt wordt door iedereen om hem heen en niet in het minst door zijn pa Jos, die het zelf niet helemaal waar heeft kunnen maken. Als er een een keer iets goed fout gaat zal die er waarschijnlijk spijt van hebben.

  Like

 6. Hubbie volgt de race. Ik kijk met een schuin oog mee. Max maakt de boel wel weer interessanter. Het was een beetje ingedut. Lekkere muziek.

  Liefs Frederique

  Like

  1. Het wordt zeker interessanter. Tot nu toe hebben we nog niet gekeken maar onze oren vangen steeds meer op over de formule-1 races. Max ,maakt het weer spannend. Zelf vind ik het heerlijke muziek.

   Like

 7. Nee, niet mijn muziek.. geen autocoureur.. ja, je kunt je vergissen hè.. grappig.
  En naar Max Verstappen kijk ik toch wel met een schuin oog..
  Soms komt hij heel verrassend toch weer in beeld.. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 8. Max VERSTAPT zich nog weleens, zoals wij allemaal.
  Echter hij krijgt dan de hele wereld over zich heen.
  Lekker nummer!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.