Bewegen en nog veel meer

Bewegen kan altijd en overal

Boek: Vals Spel – Harlan Coben

9 reacties

Na een aantal interviews en recensies gelezen te hebben over Harlan Coben dacht ik dat het tijd werd om ook een boek van hem te lezen. Harlan Coben is een schrijver van (literaire) thrillers uit Amerika met wie Nederland een paar maanden geleden met veel tromgeroffel kennis mee heeft kunnen maken.

Een spannend boek kan ik altijd waarderen dus daar wilde ik wel een meer van weten. Waarom dit boek een literaire thriller is mij niet duidelijk het zal een reden hebben. Soms werd ik een beetje gek van de beschrijvingen van alle personen die langskwamen maar dat is misschien niet zo mijn ding, to the point please.

Myron Bolitar, een sportmakelaar in Amerika is de hoofdpersoon van Vals Spel. Voor de vakantie was ik er al aan begonnen maar om de één of andere reden kon het boek me nog niet boeien. Het is duidelijk een Amerikaans verhaal over football, highschool en All-American League. Ik moest even verder lezen dan mijn neus lang was.

Het mysterie over het verdwenen meisje wordt met een wending van het plot opgelost wat je niet snel verwacht. De schrijver mag blijven, ik ga voor het volgende boek. Of liever gezegd, hij komt om mijn te lezen lijstje. Eerst het stapeltje boeken dat afgelopen jaar al een tijdje op me heeft liggen wachten.

Myron Bolitar beleefd in een aantal volgende boeken nog meer avonturen. Mij geeft een serie altijd het gevoel van een insider te zijn, herkenning en het idee dat het eerste boek nog niet afgelopen is.

p1030431

 

 

 

Advertenties

Auteur: AnneMarie

Bewegen loopt als een rode draad door mijn leven. Stil zitten is lastig en dus eigenlijk geen optie. Bewegen moet, kan altijd en overal.

9 thoughts on “Boek: Vals Spel – Harlan Coben

  1. Spannend maar wel heel erg Amerikaans denk ik, zo te lezen. Ik wacht nog even 😉

    Liked by 1 persoon

  2. Ik vind het een sport om al zijn boeken in chronologische volgorde te lezen. Ik ben fan.

    Liked by 1 persoon

  3. Naar mijn smaak zijn vooral zijn stand-alone thrillers (zonder Bolitar) briljant. Een betere thriller dan ‘Zes jaar’ moet ik nog lezen, al vond ik zijn laatste Bolitar-thriller ‘Naar huis’ bíjna even briljant, vooral vanwege zijn knappe psychoanalytische beschrijvingen. Harlan Coben lees je nooit alleen voor de spanning…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s