Dinsdag wandeldag 21-2-2017

De weersvoorspelling was goed maar toen ik opstond had ik niet direct het idee dat het een mooie dag zou worden. Neef moest eerst opgehaald worden en onder het genot van een kop koffie bij hem thuis bespraken we dat we nog maar niet het bos in zouden gaan. Het bos is nog grijs en grauw en bovendien kom je daar weinig restaurantjes tegen om lekker koffie te drinken.

Neef en ik hebben allebei nog wat last van onze knieblessure en het idee in het bos tot stilstand te komen omdat één van ons niet meer verder kon vanwege de blessure vonden we niet zo aantrekkelijk. Het ging een training worden min of meer langs een openbaar vervoer route  waar bovendien veel koffie restaurants zouden liggen. Ondertussen was gelukkig de zon beginnen te schijnen.

Eerst naar mijn huis gereden om van daaruit te starten richting Bennekom en vervolgens door te lopen naar Wageningen.

In Bennekom na 5,5 km. was onze eerste stop in Restaurant ‘Eindeloos’. Neef kwam hier voor het eerst en was blij verrast. Het deed hem aan de grote stad denken een beetje een yuppentent. De bestelde cheesecake verraste ons ook. Hij was heerlijk. Bij navraag konden ze mij geen recept geven. Dat wordt dus een kleine uitdaging om deze cheesecake na te maken. Hij was te lekker om hem niet eens zelf te gaan proberen.

Vervolgens via de Oude Diedenweg en Diedenweg in Bennekom richting Hotel restaurent ‘De Wageningschberg’ naar onze volgende kop koffie gewandeld. Even onze telefoons gecheckt, neef heeft een knaap van een tosti gegeten een paar foto’s genomen en over de Wageningen berg met zicht op de Rijn richting Wageningen gewandeld.

Omdat we niet zo vroeg vertrokken waren begon de tijd wat te dringen. Snel even een boodschap bij de Hoogvliet gedaan en richting busstation gelopen. Met de bus terug naar huis. Alles bij elkaar was het 15 km. Beide waren we tevreden over de blessure. Het geeft weer moed. Ik heb in ieder geval beslist me op te geven voor de 4-daagse. Nu neef nog.

3 gedachten over “Dinsdag wandeldag 21-2-2017

Reacties zijn gesloten.