Bewegen en nog veel meer

Bewegen kan altijd en overal

Lezen, lezen, lezen

4 reacties

Lezen, ik doe het graag en veel maar boeken lezen dat schiet er nogal eens bij in. Er zijn een aantal tijdschriften die ik graag wil lezen en/of volgen, de krant en blogs. Veel blogs, misschien wel te veel maar ze hebben allemaal hun eigen verhaal te vertellen en veel daarvan is interessant of ontspannend genoeg om ze te blijven volgen. Minimaliseren van het aantal mensen dat ik volg lukt me bijna niet. Mijn belangstelling voor een blog moet wel naar een dieptepunt gaan voor ik iemand uit mijn blogrol verwijder.

Maar goed, verder over lezen. Ondanks de drukke vakantie heb ik tijdens de vakantie in december toch 4 boeken uitgelezen. En dat beviel zo goed dat ik dacht hier mee door te kunnen gaan als ik weer thuis was. Beetje schuiven en weglaten van werkzaamheden en hobby’s en ziedaar genoeg tijd over om boeken te lezen.

Overtuigd van mijn goede voornemen heb ik e-book abonnement voor een jaar bij Elly’s Choise genomen. In januari was er een aanbieding van Elly’s Choise welke inhield: voor € 30,– het hele jaar iedere maand 10 boeken die je kunt downloaden. De boeken worden overigens wel door Elly zelf gekozen. Via de mail krijg je een seintje dat je boeken klaar staan en te downloaden.

Elly’s choise  was blijkbaar zo’n succes dat ze internationaal gegaan zijn. Voor de lezers betekent dat er binnenkort boeken in 5 talen te krijgen zijn. De naam is om diezelfde reden veranderd in Book Choice. Het concept is na aanleiding van een enquête iets veranderd maar of die enquête de werkelijke reden is geweest betwijfel ik maar goed zo vertellen zij het de leden. Omdat 10 boeken zelfs voor de grootste boekenwurm te veel was zijn het 8 boeken geworden maar die 8 boeken zijn ook als luisterboek te downloaden. Ideaal zoals ik hier al eens schreef.

Het pakket bestaat uit 4 thrillers, 2 romans, 1 fantasy en 1 chick-lit. Ondanks deze onverwachtse verandering ben ik toch tevreden over dit concept. De e-boeken blijven in je bezit inclusief jouw watermerk.  Heb je een maand niet zoveel tijd en kun je ze niet allemaal lezen dan kan het later altijd nog.

Bol.com gaat ook met een dergelijk concept werken maar is beduidend duurder en de boeken blijven niet van jou. Wat ik er tot nu toe over gelezen heb kost het € 10,– per maand en verdwijnen je boeken na een aantal maanden uit je app. Lees je een tijdje weinig dan heb je niets voor die € 10.–

ellyschoice-bookchoice1

P.s. Dit is geen reclame boodschap maar mijn persoonlijke ervaring.

Advertenties

Auteur: AnneMarie

Sporten en bewegen loopt als een rode draad door mijn leven. Stil zitten is lastig, maar hoe pas je dat in naast de taken die je door te leven hebt gekregen.

4 thoughts on “Lezen, lezen, lezen

  1. Ik blijf de bieb trouw. Gratis en onbeperkt.

    Liked by 1 persoon

  2. Ik kan niks met ebooks daarbij is de bieb veel en veel goedkoper. Ik herlees boeken ook niet.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s