Dinsdag wandeldag 07-03-2017

Als de weergoden het toe lieten zou vandaag het platte dak vervangen worden, zoals ik hier beschreef. Maar het mocht wederom niet zo zijn. Vanaf donderdag is de verwachting dat het minder wisselvallig wordt en de temperatuur omhoog gaat en dat dit zal doorzetten naar volgende week. Aanstaande maandag is nu de planning dat het dak vernieuwd zal worden. Ik hoop het maar dan zijn we er eindelijk vanaf.

Vorige week ben ik opgegeven voor de 4-daagse van Nijmegen. Jippie!!!!! Of ik er op tijd klaar ben voor de 4-daagse is nog maar de vraag. Mijn blessure verergerd niet maar verdwijnen doet hij ook niet. Ik rekende erop dat na een paar weken fysiotherapie het probleem opgelost zou zijn maar het tegendeel is waar. Ondanks de oefeningen die ik iedere dag gedaan heb is de blessure nog steeds te erg om langere afstanden te wandelen laat staan hard te lopen.

Vertrouwend op de goede afloop heb ik me er maar even bij neergelegd dat het is zo als het is. Ik verwacht nog genoeg tijd te hebben om de nodige kilometers in de benen te krijgen voor 18 juli. Ik vind het wel een beetje spannend worden want normaal ben ik rond deze tijd al flink aan de wandel.

Afgelopen week was het trouwens toch niet gelukt om kilometers te vreten. De verkoudheid die langs kwam speelde parten. Meer dan een week stonden mijn activiteiten op een dusdanig laag niveau dat zelfs een verjaardagsbezoekje al te veel was.

Volgende week als het weer verbeterd is, woensdag het nieuwe dak erop zit en de blessure niet teveel last geeft hoop ik mijn training weer te kunnen hervatten.

1000197

 

13 gedachten over “Dinsdag wandeldag 07-03-2017

 1. Natuurlijk een beetje afhankelijk van de aard van de blessure is er zeker nog wel tijd genoeg als je verder toch een geoefende wandelaarster bent , gaat vast goed komen. In 2008 had ik ook het snode plan opgevat de vierdaagse te lopen toen een breuk in m’n voet roet in het eten leek te gooien. Op 1 april mocht het gips eraf al men niet héél erg tevreden over de bot aangroei.
  Maar de vierdaagse heb ik uitgelopen maar ik hoefde 30 km per dag gezien m’n leefijd;-)
  Succes met de training want dat is inderdaad wel belangrijk.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel. Het wordt de 4e keer dat ik hem ga lopen. Hierdoor ben je meestal redelijk snel weer in conditie. Heb ook nog wel even de rust om uit te zieken maar ik wil zo graag. Sta zo’n beetje te trappelen van ongeduld. Nog een geluk dat het weer niet echt meewerkt.

   Like

   1. De vierdaagse uitlopen zit ook wel een beetje “tussen de oren”, wilskracht doet wonderen. Ik vond het zó leuk om mee te maken. Jammer dat de logistieke toestanden voor mij teveel problemen geven om het nog eens te doen, ik zou eigenlijk graag m’n kroontje op de medaille willen;-)

    Geliked door 1 persoon

    1. Het is ook fantastisch en klopt niet alleen het wandelen is een uitdaging. Reizen en verblijven vragen ook om de nodige wilskracht.

     Like

     1. Zeker voor mij, ik heb echt een eigen plekje nodig omdat ik al niet graag van huis ben, zoals sommige ergens “een plekje”hebben met gezamenlijke sanitaire voorzieningen….. bbrrrr….dan wil ik alléén maar naar huis.

      Geliked door 1 persoon

 2. afschuwelijk he als je lijf je in de steek laat of in ieder geval belemmert dingen te doen die je zo gelukkig maken.

  Ik duim voor je hoor meid, dat je snel weer in de benen kunt en volop de km’s kunt pakken die je nu nog mist.

  Geliked door 1 persoon

 3. Herkenbaar, dat eerste stukje. Hier moest ook het een en ander gebeuren, maar er kwam steeds iets tussen. Het laatste dilemma was een verdacht stangetje in de kruipruimte dat het storten van isolatiechips in de weg stond. Het zou asbest bevatten. Drie maal kwam er iemand langs om te kijken, te meten, ten overleggen, te bellen en te schrijven. Eindresultaat: het is een onschuldig stangetje dat is blijven zitten bij een stokoude vervanging van de leidingen. Het was van gebakken steen gemaakt zonder asbest.
  Tussen de bedrijven door revalideer ik hier. Maar als ik jou zo lees en naar die foto kijk, zie ik hier meer medicijnen dan er in mijn bakje zit :-). Hopelijk is de verkoudheid snel over zodat je weer lekker kunt rennen.

  Geliked door 1 persoon

  1. De verkoudheid had me ook goed te pakken. Heb het doorgegeven aan mijn dochter. Ze is vandaag ziek van het werk gekomen. Met mij gaat het gelukkig veel beter. Hoop zaterdag een wandeltocht in Amsterdam te gaan doen. Rennen moet nog even wachten op betere condities.

   Like

  2. Het ziet er naar uit dat maandag werkelijk het dak vervangen wordt. Houd m’n hart vast. Ben bang dat er nog meer ‘rottigheid’ tevoorschijn zal komen. Ik hoop dat de revalidatie naar wens verloopt zonder al te veel bijwerkingen.

   Like

Reacties zijn gesloten.