Bewegen en nog veel meer

Bewegen kan altijd en overal

Voorbereidingen wandeltocht

7 reacties

De voorbereidingen voor de wandeltocht van aanstaande zaterdag in Voorthuizen zijn in volle gang. De Schuiteman wandelactiviteiten club is druk bezig met de voorbereidingen van hun 13e wandeltocht. Er wordt vergaderd, advertenties geplaatst, getelefoneerd. Eieren gehaald en ingepakt zodat iedereen een doosje eieren mee krijgt bij het afmelden. De ijscokar wordt opgehaald en zaterdagochtend met ijs gevuld. De lunchpakketjes voor de vrijwilligers klaargemaakt. Soep, koffie, thee en de versnaperingen voor de verkoop verpakt in dozen zodat ze mee kunnen naar de rustlocatie’s.  Eco toiletten gehaald en naar hun bestemming gebracht. Kortom het bruist van de activiteiten.

Zo hebben we een enthousiaste lobbyist die sponsorgeld op haalt. Soms weet je niet hoe hij het bedenkt en doet maar op diverse plekken weet hij geld los te praten voor het goede doel. Tot op het laatst gaat hij door met geld inzamelen. Fantastisch toch zulke mensen.

De vrijwilligers worden bijgepraat, wat ze moeten doen, wat ze mee moeten nemen, waar ze op letten moeten en vooral niet vergeten foto’s te maken.  En ondertussen gaat ook het gewone leven door. Veel leden hebben naast al deze klussen gewoon hun baan die door moet gaan. Eén dame moet vandaag haar laatste pedicure examen doen maar donderdag staat ze weer helemaal klaar voor de club. Heb haar alle succes van de wereld gewenst natuurlijk.

Naast mijn gewone vrijwilligers werk heb ik nog een taak gekregen. Een Facebook pagina maken voor de club en vullen met nieuwtjes en foto’s.  Misschien begrijpt niemand er wat van maar dat vind ik toch leuk om te doen.  Het is om te beginnen de bedoeling zoveel mogelijk wandelaars aanstaande zaterdag naar Voorthuizen te krijgen. Vervolgens gaat de pagina gevuld worden met activiteiten en wandelingen die eraan komen on de mensen verleiden ook lid te worden. Via Facebook kun je de meeste leden goed op de hoogte houden van wat er komen gaat.  Heerlijk om te doen, iedere keer verzin ik weer wat, maak er een notitie van om straks als dit evenement achter de rug is erop te zetten.

Ik heb wel begrepen dat het beheren en vullen van een serieuze Facebook pagina het verstandiger is om dit niet alleen te doen. Blijkbaar kunnen er rare situaties ontstaan waar direct gereageerd moet worden. Wat precies ben ik nog niet achter maar dat zien we dan wel weer. Beter om dat toch met z’n tweeën te doen. Bovendien heb je er redelijk wat werk aan, reden genoeg om er iemand bij te halen die het ook leuk vind om te doen.

Nu nog even door buffelen met z’n allen en dan is het zaterdag zover. Hoop dat het weer mee werkt anders kunnen we een grote opkomst van wandelaars op onze buik schrijven. Niet te ver vooruit denken wat het weer betreft, positief blijven.

Positief Denken

 

 

 

Advertenties

Auteur: AnneMarie

Sporten en bewegen loopt als een rode draad door mijn leven. Stil zitten is lastig, maar hoe pas je dat in naast de taken die je door te leven hebt gekregen.

7 thoughts on “Voorbereidingen wandeltocht

  1. Best wel knap om in dit “verenigingloze” tijdperk dit nog allemaal voor elkaar te krijgen. Veel te ver uit de buurt voor mij en bovendien ben ik niet zo’n georganiseerde wandelaarster, vond het tijdens de vierdaagse ook als evenement voor een keer gewéldig maar toch, de hele dag tussen zóveel mensen lopen ….poeh….!
    Maar waarschijnlijk loopt jullie tocht ook wat meer door de natuur en trekt minder publiek, dat scheelt al een slok op een borrel-)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s