6WMB, Toekomst

Het 6 woorden met beeld verhaal is een idee van Marion Driessen
Voor meer verhalen kijk bij 6WMB, Toekomst

DSC_0209

 

Voorspellen of afwachten wat komen gaat?

 

Veel mensen houden zich bezig met het voorspellen van de toekomst. Kijken naar de sterren, in een glazen bol. Proberen door middel van kaarten in de toekomst te kijken. De mogelijkheden zijn legio.

De toekomst naar onze hand zetten is soms misschien mogelijk maar dat zijn waarschijnlijk beslissingen voor de korte tot zeer korte termijn. Vandaag ga ik patat eten, deze voorspelling/beslissing zal mogelijk vanavond ook gaan gebeuren maar er kan altijd iets tussen komen waardoor de voorspelling niet uit zal komen.

Door middel van Tarot kaarten kun je in de toekomst kijken. Aangestoken door iemand die zich lange tijd met dit medium bezig heeft gehouden heb ik dit boek gekocht. Ik ben tot bladzijde 15 gekomen, daar lag tenminste een ansichtkaart tussen de bladzijden. Bij deze bladzijden stopte die geschiedenis achter het Tarotkaarten lezen en mijn interesse in het voorspellen van de toekomst blijkbaar ook.

 

 

21 gedachten over “6WMB, Toekomst

 1. mooi gevonden !

  Toch doe ik er eigenlijk niets mee want ik wil niet weten wat er voor me ligt… bij heel specifieke zaken wil ik wel nog een pendelen maar dat doe ik eigenlijk altijd voor een ander, hoogstzelden voor mezelf.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tja, er zijn mensen die er hun ziel en zaligheid in verliezen. Van mij mogen ze maar ik ben er zelf niet zo gevoelig voor. Zelfs zonder tarotkaarten zijn sommige dingen behoorlijk voorspelbaar als je wat mensenkennis hebt en in mensen geïnteresseerd bent.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoe kunnen kaarten de toekomst voorspellen?
  Geschud, dan getrokken…geheel willekeurig,
  hoe kan dat dan de toekomst bepalen?
  Kies de eigen richtingop kruispunten
  op de levensweg.
  Risico of voorzichtig…
  In ieder geval wel doordacht.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.