Walking in the air

Vandaag de één na laatste training gedaan voor de 4- daagse, samen met een vriendin. Zij wilde nog graag één keer 40 km. lopen omdat ze dat eigenlijk nog niet gedaan had en ik ben nu eenmaal een beetje lange afstand wandelen verslaafd. Mij krijg je wel mee.  Maandag nog een keer 10 km. wandelen en dan ga ik heerlijk uitrusten. Sportrusten noemen ze dat en ik houd ervan. De druk is er af. Ik kan het nu loslaten. Heb gedaan wat ik kon. Getraind, geen blessures, het gemoed gerust. De training is dit jaar zo prima verlopen. Vorig jaar was de voorbereiding nogal moeizaam maar dit jaar heb ik niets te klagen. Bijna 800 km. aan voorbereiding zijn er onder mijn voeten door gegaan.
Gewoon een beetje in de zevende hemel.

Chloe – Walking in the air

 

Voor meer Zwijmels op zaterdag kijk bij Irispapilio en klik op de Kikkerknop.

28 gedachten over “Walking in the air

 1. Zo een mooi nummer alleen ken ik het van de film de Snowman en dat komt niet helemaal overeen met nu. Wens je veel fijne kilometers gister nog was ik in het gebied waar jij gaat lopen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat klopt wel, de film heb ik niet gezien. Ben ondanks dat wel wat in de wolken.
   Mooi rondom Nijmegen alleen zie je er niet veel van. Wat wij zien zijn voornamelijk mensen mensen en nog meer mensen.

   Like

 2. En nu maar hopen dat niet al het mooie weer op is tijdens de vierdaagse. Het hoeft natuurlijk niet echt warm te zijn als het maar droog is. Ik ga natuurlijk weer de intocht volgen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Leuk. Moet je zeker doen. De weersverwachtingen zijn tot nu toe goed. Het lijkt alle dagen tot 27 graden te worden. Het mag van mij koeler maar regen is zeer zeker niet fijn

   Like

 3. mogge AnneMarie
  inderdaad die foto’s zijn schitterend van die mooie vlinders , en ik denk ook wel echt
  zo je weet was ik zaterdag met 2 fotografen op pad hihi , zag hun foto’s al van die dag , en ik zag ook die van mij , nu ik kan je verzekeren die 2 zijn kunstenaars met de camera 🙂 ze weten foto’s te maken dat je het gaas van de kooien niet ziet 🙂
  maar ik ben ook blij dat jij mijn wandel foto’s mooi vind , en ja die wandeling lopen kan ik je aanraden , maar nu dus ff niet , denk maar zo , al die mooie wandelingen , lopen niet weg hihi
  zelf stap ik zo op de fiets voor een ritje
  geniet de dag

  Geliked door 1 persoon

 4. mogge AnneMarie
  ja 20 km blijven lopen hoor , het is zo fijn en mooi om te doen 🙂
  klopt het was een fijne dag afgelopen zaterdag , totaal nieuw voor mij , en ik genoot er enorm van 🙂
  de dames zeggen lens tegen het gaas hihi , ik moet nog veel leren en oefenen
  geniet de dag

  Geliked door 1 persoon

    1. Kan ik me helemaal voorstellen dat het te druk is. Voor mij is het wel een feest. Druk, vermoeiend maar zeer de moeite waard. Je bent een week lang enkel druk met vroeg opstaan, wandelen, feesten en weer naar bed gaan. De wereld is even totaal niet meer belangrijk. Ik loop hem voor de 5e keer.

     Like

  1. En een feest is het zeker, voor publiek en lopers. Voor de uitvallers is het zuur maar wie weet lukt het dat jaar daarop weer.

   Like

Reacties zijn gesloten.