Z.O.Z. Muziek om bij te komen

De week was vol, overvol. Vol met sportievemomenten en vol met emoties. Schrik, ontzetting en angst om een klein meisje wat van de commode afstuitert en met een hersenbloeding op de OK beland. Een week van afwachten of het goed komt en ja het komt goed. Gelukkig. Je hoort het niet veel maar zo af en toe gaat het ongelooflijk mis.

We weten het inmiddels zeker, ze zal helemaal herstellen. Straks is een litteken het enige wat er nog aan zal herinneren. Ouders en kind kunnen herstellen en proberen alles te verwerken, want een trauma als dit ben je niet maar zo kwijt.

Wellicht helpt hen deze muziek, om een begin te maken met het terug vinden van het vertrouwen in het leven.  Ingetogen, rustig en niet te veel noten. Mij bekoort en ontspant het wel en hoop dat bij hen en misschien meer mensen het zelfde effect zal hebben.

J.S. Bach – English Suite No. 5, 4 Sarabande – Ryan Layne Whitney

Voor meer Zwijmels op Zaterdag kijk bij Irispapilio 

 

33 gedachten over “Z.O.Z. Muziek om bij te komen

 1. Dat zal zeker vreselijk schrikken geweest zijn maar gelukkig komt het goed .Ontspan maar lekker met deze mooie rustige muziek
  Gr Elisabeth

  Geliked door 1 persoon

 2. Ach lieve hemel wat een verschrikkelijke situatie, God Zij Dank komt alles goed… pffff

  Ik wens jullie een heel fijn en bemoedigend / verkwikkend weekend!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, dat verzekeren ze wel. Denk dat de ouders nog wel wat bevreesd zullen blijven maar dat zal de blijdschap om het thuis komen uit het ziekenhuis even niet hinderen.

   Like

   1. Graag gedaan! Ik ben niet altijd goed in ‘volgen’ 🤦🏻‍♀️ maar ik ga mijn best doen mee te lezen 😊

    Geliked door 1 persoon

     1. Dank je 🙂 ik ben vooral oude stukjes aan het herschrijven en terugplaatsen nadat ik de website had leeggehaald. Af en toe schrijf ik wat nieuws. De pagina is vrij veelzijdig. Leuk dat je via de schrijfuitdaging op mijn website bent komen kijken! Het is leuk om weer eens nieuwe mensen (online) te ontmoeten. 😃

      Geliked door 1 persoon

 3. Jeetje wat erg toen gebeurd was geweest. Gelukkig is ook weer goed gekomen.Muziek naar luisteren doet je dag goed voor jullie. Mooie muziek. Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.