(Wandel) Schoenen

Ongeveer 6 maanden geleden, we lagen een beetje te suffen in onze homedoos toen we uit de rij geplukt werden. Met nog een stel, meegenomen om kennis te maken met een nieuw vrouwtje.
Het dak werd opengeklapt en daar zagen we haar. Ze leek wel aardig maar eerst passen natuurlijk. Blijkbaar was onze bodem niet goed genoeg. Hij werd eruit getrokken, waarna we even flink slikken moesten en klaar waren we, passen maar. Beetje jaloers keken we naar het andere stel toen zij mochten. We hoorden dat ze mooie, lange wandelingen maakt maar veeleisend is tegenover nieuwe schoenen.
Haar voeten voelden fijn aan, zouden we een klik hebben? En ja, we mochten mee. We beloven onze stinkende best te gaan doen, niet de kantjes eraf lopen en zeker geen slippertjes maken.

DSC_0115

Deze schrijfuitdaging van Schaap schrijft kwam ik tegen bij Matroos Beek van Beekblog.
De uitdaging zal om de 14 dagen zijn en de enige regel is schrijven over de opdracht en niet meer of minder dan 150 woorden gebruiken.

27 gedachten over “(Wandel) Schoenen

  1. Dank je. Ik zou meedoen. Vroeger deed Platoononline het ook, alleen met 300 woorden. Met 130 woorden zeg je wel veel minder maar is de uitdaging misschien wel groter.

   Like

 1. Een originele manier om de opdracht in te vullen! Ik hoop dat je net zo veel plezier hebt van de schoenen, als de schoenen van jou. 😉 Leuk dat je mee hebt gedaan. Het is vrijwillig, voel je dan ook niet verplicht iedere twee weken bij te dragen, zie maar gewoon welke woorden je leuk vindt en wanneer het lukt mee te doen. Ik lees het graag!
  PS: het aantal woorden is 150 ;), de uitdaging is nog steeds lastig, maar misschien iets makkelijker dan 130. 🙂

  Geliked door 1 persoon

   1. Nou het was wel even afwachten waar het precies over ging hoor! 😉
    Er is niets ‘verkeerd’. Het is sowieso maximaal 150 woorden, met de bedoeling dat iedereen tot het maximum het aantal kan invullen wat hij wil. Sommigen kunnen al iets geweldigs zeggen binnen 50 of 100 woorden. Daarbij ben ik natuurlijk geen politieagent en wil ik dat ook niet worden, je krijgt geen strafpunten als je over het aantal woorden komt, haha. 😉

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.