Flip en Flop

Hallo.
Weten jullie nog wie wij zijn?
Anne heeft zo’n 14 dagen geleden voor het eerst over ons geschreven.
De schrijfopdracht van Schaap Schrijft, die, weet je nog?
Best aardig verhaal over hoe we bij haar ingetrokken zijn.
Na een behoorlijk lange pas sessie werden we goedgekeurd en mochten we op de fiets mee naar haar huis.

Voordat we op ons nieuwe plekje plaats mochten nemen kregen eerst een douche. Zo’n stinkende vieze douche waarvan het schuim in je veters blijft zitten. Om ons waterdicht en vuil afstotend te maken. Gore troep hoor, maar het belooft wel wat voor de toekomst denken wij. Wat staat ons in ‘s-hemels naam nog te wachten?
Nadat we uren buiten hebben staan luchten mochten we eindelijk in de kast.
Wennen was het daar, want we staan tussen de alledaagse schoenen en zo alledaags vinden wij onszelf eigenlijk niet. Goedkoop zijn we allerminst en we komen  overal en zien vaak veel van de wereld. Hoezo alledaags dus?

Bij nader inzien is het toch wel een mooi plekje hebben we ontdekt. Middenin de keuken. Een schoenenkast in de keuken, wel eens van gehoord? Samen met een aantal  alledaagse verre neven en nichten.
Mooi plekje want vandaar uit kunnen we alles goed zien en horen.
Iedereen komt daar langs als ze binnen komen of weggaan. Gesprekken vanuit de woonkamer kunnen we bijna woordelijk verstaan en in de keuken wordt ook wat afgeklept zeg. Wat kunnen die lui ratelen zeg.

Ondertussen hebben we ook een naam gekregen. Flip en Flop, zijn we eigenlijk niet zo blij mee. Volgens ons zijn dat slippers met van die hele hoge zolen. Zulke zolen hebben wij echt niet, lelijke dingen. De fantasie zal haar wel in de steek hebben gelaten toen ze onze namen bedacht.

Uiteindelijk zijn dus best tevreden met onze nieuwe plek. We denken hier wel avonturen te gaan beleven. We zitten eerste rij terwijl horen en zien ons af en toe vergaan. Bovendien zijn we al diverse keren uit de kast gekomen om met Anne te wandelen. Die namen Flip en Flop wennen ook wel weer.
Nou tot ziens dan maar en hopelijk zien jullie ons snel terug met één of ander sappig verhaal. Groetjes.

DSC_0015

21 gedachten over “Flip en Flop

 1. Nou Flip & Flop

  Neem van mij maar aan dat Anne de beste werkgever is die jullie je maar kunnen wens n, nergens beter dan bij haar hoor!

  Veel plezier hoor!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik kik nu al uit naar jullie volgende avonturen, ze zij er vast bij dat het voor jullie bestwil was, dat doen mensen altijd als ze vervelende dingen met je doen;-)

  Like

 3. ze werken langs elkaar heen bij de woningbouw , AnneMarie
  in deze meterkast hier zijn nieuwe aansluitingen gekomen ook ivm de zonnepanelen , en alle oude stoppen weg en nu hypermodern , achteraf blijkt nu dat de toevoer zo ouderwets is dat ook dat vervangen moet worden hihi , ik zeg , neem 1 goede firma in de hand die alle werkzaamheden kan en mag doen , niet voor elk klusje een andere firma pppffttt
  komt goed
  slaap wel groet

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.