30 gedachten over “6WMB Aardappelen

  1. Ik vind de anderen al zo origineel. De moed zakt me dan vaak in de schoenen. Los laten en laten sudderen is dan vaak de oplossing voor mij. En het lukte weer.

   Geliked door 1 persoon

   1. Neen, dat klopt! Had ik dat geweten… wij zijn dit weekend naar het ‘frietkot’ geweest. Daar had ik vast een mooie close-up voor je kunnen maken.
    De prent bij je verhaal vind ik echter heel erg mooi hoor

    Geliked door 1 persoon

 1. Prachtige tekening en ja, dat zijn moderne aardappeleters. Ik zie nog steeds liever een kruimig piepertje en bewaar een patatje voor als ik onderweg eens door trek overvallen wordt.

  Geliked door 1 persoon

 2. mogge AnneMarie
  ik laat op nog , echt niet 🙂
  al maanden voor ik met pensioen ging heb ik gezegd , middernacht dat wordt mijn tijd , een enkele keer is het wat later , maar niet veel 🙂
  vaak kwam ik met de laatste trein thuis van Schiphol , nog ff zitten , pintje er bij en voor je het wist was het al bijna dag licht hihi , en dus nu niet meer werken , zou ik het kunnen doen , maar nee , echt niet , ik wil overdag leven hihi
  geniet het samen zijn met de collega’s en het eten
  groetjes

  Geliked door 1 persoon

  1. Daar heb je wel een punt, overdag willen leven. Erg laat naar bed gaan doe ik niet waardoor ik ook geen moeite heb met op tijd opstaan. Lekker aan de gang en daarna leuke dingen doen.
   Fijne dag vandaag.

   Geliked door 1 persoon

  1. Ik had er ook best moeite mee maar ineens plopte dit omhoog. Waardoor weet ik niet eens meer. Er is weer een nieuw woord, nieuwe kansen dus.

   Like

Reacties zijn gesloten.