Kleurrijk

Ze zagen ons gelijk staan. Kleurrijk en opvallend. De opmerkingen waren niet van de lucht. Nieuwe schoenen? Hadden ze nog fellere kleuren? Ja die hadden ze maar die zaten niet zo lekker als wij. Dat was dan de eerste kennismaking met de wandelgroep. Nauwelijks ingelopen zijn en direct 20 km. voor de boeg hebben zou je toch wat meer mededogen verwachten. Maar nee hoor, gelijk de vuurdoop. Anne is in ieder geval wel blij met ons.
Heb je die zooltjes binnenin ook gezien? De combi is niet geweldig maar evenzo goed kleurrijk. Beter dan de tocht die we gelopen hebben. Saai, boring. Gaan we ook geen woord meer vuil aan maken. Om kilometers te vreten was het prima maar meer dan dat was het niet en…. we konden hem makkelijk aan. Had Anne allang gezien natuurlijk. Toch hopen we niet dat wij als enige kleur gaan geven aan dit soort evenementen.

DSC_0140.JPG

Dit verhaal is onder andere een schrijfopdracht van Melodyk.nl daarnaast is het een verhaal in de serie Flip & Flop wandelen mee, de wandelschoenen en roddeltantes van AnneMarie.
Wil je de andere verhalen over kleurrijk lezen klik dan hier.

 

28 gedachten over “Kleurrijk

 1. Ik verwachtte al een verslag van je nieuwste wandelvriendjes …. en dan verras jij hen en mij door de in mijn wow binnen te laten lopen.
  Top hoor, dank je wel!

  Geliked door 1 persoon

 2. mogge AnneMarie
  ik ben blij te lezen , dat je m’n blogjes miste 🙂
  de verleiding was groot , en ik ben enkele malen gezwicht 😦
  en zag dat ook aan het gewicht
  tijd om mijn wandel sloffen af te stoffen hihi
  geniet de dag

  Geliked door 1 persoon

 3. Valt wel mee met deze kleuren. Als maar lekker kan lopen. Dit is belangrijkste. En lekker lopen met de mensen. Word dan ook gezellig. Succes ermee!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mijn hardloopschoenen zijn ook te lelijk voor woorden. Ik snap soms echt niet hoe ze die kleuren bij elkaar verzonnen krijgen. Maar ja, het gaat erom dat ze goed lopen, en dat doen ze meestal wel. Ondanks die vreselijke kleuren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Laat ik nu toevallig ook wandelschoenen gekocht hebben de afgelopen week. niet zo kleurig als die van jou maar wel mooi en ze zitten lekker. Hoef ze dus niet in te lopen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.