Z.O.Z. Thank You For The Music

Afgelopen juli nam Melodyk.nl het Zwijmelen op Zaterdag over van Irispapilio die het weer over genomen heeft van Marja. De dames hebben hun taak altijd met verve gedaan maar soms komen er onvoorziene zaken tussen waardoor het lastig wordt om verder te gaan met de zwijmels.
Op het moment laat Melody haar gezondheid nogal wat te wensen over sinds afgelopen zomer en mede doordat Dwarsbongel de handdoek in de ring gooide en vermelde dat hij met Zwijmelen op Zaterdag wilde stoppen heeft zij het stokje overgedragen aan Natasja van het Pumpke.
Natasja wilde ondanks de minder wordende belangstelling voor het Zwijmelen op Zaterdag graag doorgaan en zelfs het stokje van Melody overnemen. Ze barst nog van de ideeën en vindt het nog steeds leuk om te doen.

Zelf wil ook graag doorgaan maar kan de continuïteit niet waarborgen.
De trainingen voor de 4-daagse zijn inmiddels begonnen zodat ik vaak en veel op zaterdag weg ben en niet altijd tijd heb om iets te posten laat staan te reageren op inzendingen van anderen of reageren op mijn eigen commentaren.
Gelukkig heeft Melody Natasja dus bereid gevonden om het Zwijmelen op Zaterdag van haar over te nemen.
Mis je mijn bijdrage, wees gerust ik kom wel weer terug.  Ben dan vast druk met andere belangrijke of leuke zaken. Wat voor leuks of belangrijks dat ook mag wezen het verlangen om muziek te horen ervan te genieten en erover te vertellen komt altijd weer terug.

Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd.

Zonder muziek zou het leven een vergissing zijn (Nietzsche)

Melody heeft ons verzekerd binnen haar grenzen mee te zullen blijven doen en daar verheug ik me op net als alle andere bijdragen waar Natasja en ik op hopen. Voordat we verder gaan in de nieuwe setting van Zwijmelen op Zaterdag wil ik Melody, Dwarsbongel en alle andere dames en heren die aan de Zaterdag Zwijmels meegewerkt hebben en het rustiger aan gaan doen hartelijk bedanken voor alle inzendingen.
De bijdragen waren altijd divers, interessant, leuk, mooi, verrassend, ontroerend en fijne ontdekkingen we zullen ze zeker missen.

Thank You For The Music – ABBA

Een fijn Zwijmel Weekend en kijk voor meer Zwijmels op Zaterdag bij

Schroom niet om ook jouw bijdrage in te leveren

28 gedachten over “Z.O.Z. Thank You For The Music

  1. Dit zwijmeltje kan mij nog steeds ontroeren.
   Waarom precies weet ik niet. Waarschijnlijk ook omdat het een van de laatste was voordat de band opgeheven werd.

   Geliked door 1 persoon

 1. Je blogverslag zorgde ervoor dat ik weer allerlei bloggers leerde kennen. Ik vind het wel leuk om af en toe iets over muziek te lezen maar ik weet er heel weinig van. Wel draai ik altijd muziek tijdens het naaien maar het is heel verschillend wat. Klassieke muziek toch wel het allermeest.

  Like

 2. Op zich zou ik best zwijmels kunnen vinden, er is zóveel muziek waar je bij weg kunt zwijmelen, of op z’n minst met plezier naar kunt luisteren. Dat ik nooit meedoe met deze en andere uitdagingen is nou juist dát je er meer mensen mee bereikt als je zoiets samen doe>
  Dan ben ik altijd bang dat ik het niet meer kan behappen om te blijven bloggen zoals ik altij doe, dus mét tegen reacties en natuurlijk tegen bezoekjes.Maar dit nummer kent natuurlijk iederéén, Er waren jaren dat je niet om Abba heen kon. Het is ook altijd muziek die prettig is om naar te luisteren.

  Geliked door 1 persoon

  1. Klopt helemaal wat je zegt. Het heeft ook lang geduurd voordat ik er aan begon maar op een gegeven moment kon ik toch de verleiding niet weerstaan en alleen om de muziek.
   Nu het wandelseizoen weer aanbreekt zal het minder gaan worden. Ben dan met zoveel andere dingen bezig dat het bloggen sowieso op de achtergrond raakt.
   Muziek blijft echter wel en soms/vaak wil ik dat dan toch delen.

   Like

     1. Nee hoor, jazz is niet echt mijn ding al zijn er wel vormen, zoals dixieland maar ik ben toch het meest voor jaren 60/70 muziek en populair klassiek. Maar ik heb nooit zo’n behoefte om de muziek “te verklaren”, weet er ook meestal niet veel van maar luister heel graag.

      Geliked door 1 persoon

 3. Ik ben manden geleden gestopt omdat ik geen zin meer had in het bezig zijn met ene specifiek nummer en daar dan een foto bij zoeken. Ik blog op een bepaalde manier met altijd eigen foto’s gemaakt met spiegelreflex bovenaan. Soms is er gewoon geen muziek bij een blog die ik dan wil delen of is er wel muziek en geen foto. Nu deel ik muziek als mijn hoofd er naar staat en ik merk dat dat steeds minder is. En dat is prima, net zoals ABBA, vandaag nog heel hard gehoord toen ik buiten zat.

  Geliked door 1 persoon

  1. Het geeft iid wel wat druk. Het wandelseizoen breekt weer aan waardoor het bij mij weer minder gaat worden. Muziek blijft dan wel maar daardoor toch ook minder om te deken. Je moet doen wat goed voelt voor jou. Je hebt jouw weg in bloggen gevonden. Daar is toch goed dan.

   Like

 4. Dit heb je leuk geschreven. Wandelen is zeker leuk om te doen. Abba is zeker leuk eens te luisteren. Heel bekende. Ik wil je heel veel succes wensen. Het is leuke uitdaging voor jou.

  Geliked door 1 persoon

  1. Gisteren al de eerste lange tocht gemaakt. Was weer heerlijk om te doen.
   Vandaar dag het bij mij ook wat minder zal gaan zwijmelen hier.

   Like

 5. Ik vind het fijn om met de zwijmels bezig te zijn.
  Neem het stokje met liefde over.
  Ik ben niet alle weekenden thuis, dus het zal ook best eens voorkomen dat er geen zwijmel staat.

  Je nummer is toepasselijk. Dank aan iedereen die gezwijmeld heeft bij de voorgangers en aan iedereen die komt zwijmelen bij mij: Thank you for the music!!!

  En ja… ook ik heb een wandeluitdaging dit jaar. Ik wandel na de zomer de Zeeuwse Kust Marathon.
  En de trainingen doe ik vast ook weer met muziek in de oortjes.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hoi Natasja. Ik hoop dat we het zwijmelen op zaterdag toch aan de gang kunnen houden. Het zal niet ieder weekend lukken maar mijn hard maakt iedere keer weer een sprongetje als ik iets moois hoor. Meestal wil ik daar dan ook wel wat over kwijt.
  Super dat jij ook een uitdaging aan gaat. Het is zo lekker om in de natuur te lopen met of zonder muziek.
  Ik zou dus zeggen, laten we er maar weer voor gaan en de zwijmels voortzetten.

  Like

Reacties zijn gesloten.