Bezoek

Vandaag is het eindelijk zover. We mogen bij Marjolein op bezoek. Er zijn een aantal opties hoe we haar mogen bezoeken, wij hebben voor de wandeloptie gekozen.
Drie kwartier mogen we wandelen maar wel met 1,5 mtr. afstand tussen elkaar.
Dat gaat natuurlijk niet als je een rolstoel moet duwen. Rollers als Marjolein hebben nu eenmaal een duwer nodig zodat ik er van uit ga dat hier aan gedacht is.
Eigenlijk mag er maar één bezoeker naar haar toe. Tja hoe doe je dat als ze je graag allebei wil zien. Heb dus gewoon voor ons beide aangevraagd en geen reactie gekregen dat het niet mocht.

Vraag me af of we ze nog kunnen besmetten, vast niet meer. Overigens zie ik geen enkele verzorger meer met mondkapjes of in een astronauten pak op de groep. De enkeling die nog geen corona heeft gehad zou het even zo goed over kunnen brengen.
We gaan het vanmiddag beleven.

Onze enige zorg op dit moment is hoe ze zal reageren als we weer weggaan. Normaal raakte ze daar behoorlijk overstuur van als ze niet mee mocht naar huis. Ik hoop dat ze ook inmiddels ook begrijpt dat dit nu nog even niet kan. We zijn toch iedere keer weer verbaasd over haar aanpassingsvermogen dus misschien heeft ze dit ook al opgepikt.
Half 3 vanmiddag worden we verwacht. Nu nog hopen dat het droog blijft. De lucht ziet er hier steeds behoorlijk dreigend uit.
DSC03741 (Middel)

38 gedachten over “Bezoek

 1. Wat fijn mocht weer gaan bezoeken. Dan afstand houden. Ik duim voor jullie goed komt. Even gezellig met de elkaar praten. Doet voor jou ook goed. Ik zal voor middag duimen droog blijft. Gezellig!!! Mooie foto van deze bloemen. Mooie kleur. ❤️

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik lees terwijl jullie onderweg zijn, uitkijkend naar en wellicht toch met wat spanning.
  Het wordt een blij weerzien, hopelijk begrijpt Marjolijn het als jullie vertrekken.
  Hier schijnt nog volop de zon, ik stuur ze je door. Dan geniet je dubbel.
  De lange vieze strijd is nog niet volledig gestreden, maar die nieuwe openingen voelen heel fijn, bevrijdend en vertrouwd aan.

  Geliked door 1 persoon

  1. We moeten nog steeds geduld hebben. Medicijnen lijken veel belovend maar een vaccin laat nog wel even op zich wachten.
   De zon heeft goed geschenen vanmiddag. We waren blij haar weer in het echt te zien.

   Like

 3. Jullie hebben al een deel van de wandeling erop zitten denk ik. Hopelijk is het droog en is er veel moois te zien onderweg, terwijl jullie genieten van elkaars gezelschap. Ik wens jullie een mooie wandeling en een goed “tot gauw” voor straks.

  Geliked door 1 persoon

 4. O wat heerlijk, het is een begin want nog niet erg veel natuurlijk. Een héél fijne wandeling en ik hoop dat Marjolein niet ontroostbaar is als jullie weggaan.

  Geliked door 1 persoon

  1. Het viel heel erg mee. Ze verbaasd ons steeds weer met haar doen en laten. Ze begrijpt waarschijnlijk altijd veel meer dan wij denken.
   Het afscheid ging goed, gelukkig wel.

   Like

  1. Ze was wat stilletjes maar er is ook zoveel gebeurd in de groep. Waarschijnlijk zal ze als ze weer thuis is wel beginnen over alles wat er gepasseerd is in die maanden.

   Like

 5. Wat zullen jullie genoten hebben van dit samenzijn! Natuurlijk met z’n tweeën…
  Het eerste begin is er…Dit leest heel hoopvol.
  Lieve groet.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.