Was dat nou? Paraplu

Kunstwerk?

Een nieuw kunstwerk? Hebben we sinds kort kaboutertjes in de tuin wonen? Het is maar goed dat hij achter het huis staat. Mensen zouden verbaasd blijven staan kijken en zich af vragen wat hier nu in vredesnaam aan de hand is.

Wat’s gebeurd?

Echtgenoot was onkruid aan het wegbranden op het terras. (Nieuw bij de Action) Hij ging daar zo in op dat hij een oleander ondersteboven liep en er een flinke tak afbrak. Nu heb ik ergens gelezen dat je oleanders makkelijk kunt stekken. Noodgedwongen ga ik dat nu proberen. Niet de beste tijd van het jaar lijkt me maar anders moet ik de takken weggooien en dat doet best een beetje pijn.

Ter bescherming tegen de hitte en zon heb ik er een paraplu boven geplaatst. Een oleander heeft graag een plekje in de zon maar voor nu lijkt me de zon toch iets te veel van het goede.

De kinderen lachen zich rot als ze het zien.

Ja, ik ben er weer. Ga het rustig aan opstarten. Probeer vastlopen te voorkomen, verwacht daarom niet te veel van me. Ach ja ouder worden moet je ook leren.

39 gedachten over “Was dat nou? Paraplu

 1. helemaal niet verkeerd hoor , en ziet er ook goed uit
  je koos er een mooie paraplu voor uit
  maar wat is die grote paarse Y er voor ?
  ja we leren alle dagen nog , ongeacht de leeftijd 😁

  fijne middag groet

  Like

   1. aha dat is een aanwijs stok , prima gelukt 🙂
    had een heerlijke dat in Artis en morgen vast ook zo’n dag als ik over de Holterberg wandel

    slaap wel groet

    Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb misschien een goede tip. Ik heb mijn blogrondje verdeeld in mensen die vaker bij mij reageren en een groep minder vaak. Heb ik meer tijd dan ga ik overal lezen heb ik dat niet dan begin ik bij degene die het meeste langskomen.

  Zonde van de plant maar ze voelt vast dat je goed voor haar zorgt!

  Like

 3. Ha, je bent terug. Een goed teken, lijkt me. Op koers blijven … Slimme oplossing die plu. Die Actionbrander doet hier al een paar seizoenen dienst, meneer F. hanteert hem regelmatig met succes. Wel zorgen dat je gasbusjes in voorraad houdt want soms zijn ze even uitverkocht of al opgeruimd i.v.m. de kerstspullen die de winkel in moeten, doen ze steeds vroeger.

  Geliked door 2 people

  1. Ga het proberen rustig aan te doen.
   Die fikstok ontdekten we nu pas. We zijn nooit zo’n Actionfan geweest. Tijden veranderen. Action, Lidl enz worden meer en meer het normaal.

   Geliked door 1 persoon

    1. Ze staan er nog steeds aardig bij. Er is hoop. Ik vind het heerlijk om met bloemen en planten wat te rommelen om later zo trots als een pauw het resultaat weer te laten zien.

     Like

 4. Jouw paraplu maakt, denk ik, net het verschil voor je oleander. Let maar eens op (-:
  En het staat nog leuk ook. Laat ze maar kletsen!

  Like

Reacties zijn gesloten.