Niet vergeten, de Kersttulband

Het kan nog. Morgen de krenten en rozijnen in de rum zetten en zaterdag bakken.
Bij mij staat hij alweer achterin de koelkast.
Het liefst 6 weken voor kerst moet hij voorbereid en gebakken worden 
waarna hij een paar weken in de koelkast mag logeren.
Voor gebruik een dag op kamertemperatuur laten komen en er een 
mooie topping over gieten/maken.
Steel de show met Engelse kersttulband

28 gedachten over “Niet vergeten, de Kersttulband

      1. Ik heb het recept nu gevonden en snap het. Ik heb het in Engeland wel eens gegeten maar ik vond het niet geweldig. Het was klef en zoet. Wordt het dat ook bij jou? Waar smaakt het naar?

        Geliked door 1 persoon

        1. Vooral naar rum. Het wordt een stevige cake. Laat je de topping weg is het minder zoet. Gebruik er een mooie fijne rum voor. Bacardi rum vind ik in deze tulband misplaatst.

          Like

          1. Ik heb nog eventjes verder gezocht maar ik ben in de war met Christmas pudding. Dat heb ik toen gegeten. Dit is iets anders. Wij hebben alleen Strohrum in huis. Ik onthou het voor volgend jaar.

            Geliked door 1 persoon

  1. De tijd vliegt ongelooflijk. Als ik het me juist herinner hoorde ik hier vorig jaar voor het eerst van in een logje van jou. Je schreef toen in een reactie, eigenlijk zou ik het moeten nakijken, maar dat is gemakkelijker op de computer dan op de smartphone, iets over rum die moet intrekken.

    Geliked door 1 persoon

  2. Echt waar? Hoort een kersttulband zes weken in de koelkast te “rijpen”?
    Het is een plaatje om te zien, Annemarie!

    Geliked door 1 persoon

  3. ha die AnneMarie
    ja ik ben best nieuwsgierig hoor , maar heb een enorm geduld
    het is zo morgen en ik zal laten weten wat er in zit
    fijne avond groet

    Like

Reacties zijn gesloten.