30 weken photo challange – Koffie of thee

Waart er ineens een interessante challenge rond in blogland.
Satrun9 heeft voor zichzelf een challenge bedacht waar wij ook aan mee mogen doen.
30 weken lang volgens opdracht een foto publiceren met of zonder toelichting.


Deze week koffie of thee

Dit tafereeltje lijkt meer om het handwerkje te gaan en dat is ook zo maar de thee die boven in beeld staat te trekken is zeker bewust gekozen. Het gaat hier om het presenteren van een klus die bijna geklaard is op mijn nieuwe Instagram account. Het account is ontstaan om haakwerk en bakcreaties te showen. De kom is gekozen met het idee dat thee beter past bij een handwerkje dan een stoere bak koffie. Natuurlijk zet je er dan niet zomaar een gewone bak thee neer, nee dat zou veel te gewoontjes zijn daar kan echt niet een gewoon theezakje in hangen. Een theelepel gevuld met losse thee in staat veel beter. 😉😉  De naam van het Instagram account maak ik niet lekker bekend omdat het echt iets voor de liefhebbers van haken en bakken is.

24 gedachten over “30 weken photo challange – Koffie of thee

 1. Creatieve foto en veelzeggende foto! Die theelepel is handig. Wat ga je haken? Mag ik dat wel weten? Van mij heb je sowieso geen last want ik zit niet op Insta.
  Lieve groet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooi gearrangeerd. Ben pas ook begonnen aan instagram maar zit er nog niet helemaal in. Zie niet zo het verschil met FB eigenlijk. Maar merk dat ik wel volgers krijg dat is dan wel grappig andere mensen dan op FB.

  Geliked door 1 persoon

  1. Het is iets onpersoonlijker maar daarom misschien wel fijner. Ik ben net begonnen met het nieuwe account en krijg zomaar veel volgers. Komt waarschijnlijk alleen maar door dat haken.

   Geliked door 1 persoon

 3. Thee passen beter erbij lijkt me. Ik ben thee mens. Leuk dat je bezig bent. Marsepein gebakje ziet heerlijk uit. Bewaar voor mij., Hihi….

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.