Z.O.Z. What’s up – Waht’s going on

Bijna een jaar verder en Covid-19 is nog steeds in ons midden. Klinkt misschien vreemd maar erg bezig ben ik er niet mee. We doen ons best om gezond te blijven, zien weinig mensen en ik doe de boodschappen in één keer om zo weinig mogelijk mensen tegen te komen. De kinderen, familie en vrienden zien we bijna niet. Met regelmaat zit er een flinke baaldag tussen omdat we zo graag anders zouden willen. Is de baaldag voorbij dan rommelen we maar verder en vermaken we ons wel.

Soms vraag ik me wel eens af komen we ooit nog van Covid-19 af? Maatregelen worden genomen, terug gedraaid en weer nieuwe maatregelen dienen zich aan. Corona zit ook niet stil en komt met mutanten opdraven die nog sneller verspreiden dan het oorspronkelijke virus. Af en toe denk ik wel eens ‘What’s going on’ We zijn wel in een hele slechte film terecht gekomen?

What’s Up – 4 Non Blondes

Een heel fijn Zwijmelweekend

Voor meer Zwijmels op Zaterdag kijk bij ’t Pumpke

37 gedachten over “Z.O.Z. What’s up – Waht’s going on

 1. mogge AnneMarie
  een mooie zwijmel
  ja wat is er allemaal gaande
  wat je zegt af en toe flink balen , en dan weer verder
  houd vol en blijf gezond

  fijn weekend groet

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk stukje muziek.
  Je schrijft over het onderwerp zoals ik er ook over denk. Zoveel herkenbaar en dezelfde angst naar de toekomst toe. Maar positief blijven is de enige optie. En de nieuwsberichten niet teveel opvolgen, dat geeft meer rust hier.

  Geliked door 1 persoon

 3. Eigenlijk begin ik te denken dat zonder ingrijpen het virus al uitgewoed zou zijn. Heel stiekem denk ik wel eens dat we té veel in de natuur willen in grijpen en de natuur past zich daar dan weer op aan want die laat zich niet in de luren leggen. Lekker nummer waar iemand het even lekker kan uitschreeuwen.

  Geliked door 2 people

  1. Ja lekker he dat nummer. Hier heb ik ook de nodige zangdecibellen voor gebruikt. Denk dat jij hem ook wel kent.
   Tja achteraf gezien was het misschien beter geweest. Zeker weten dat dan het commentaar niet van de lucht was geweest en wie weet wat voor rellen we dan weer gehad hadden. Hetnis altijd plussen en minnen en goed doe je het nooit.

   Like

   1. Echt een nummer uit de top van een bepaald jaar waar je destijds niet omheen kwam.
    O zeker, het commentaar zou niet van de lucht geweest zijn. Maar het virus zou uiteindelijk een roemloze dood gestorven zijn zonder te muteren.

    Geliked door 1 persoon

 4. Jullie leventje ziet er hetzelfde uit als het onze. En ook wij hebben af en toe zo’n dag dat je denkt… wordt het ooit weer anders. We willen weer van alles. Maar het is allemaal voor het goede doel, Covid-19 verslaan en hopelijk ook de bijkomende varianten. Op naar de prik is nog steeds mijn motto nu als het even minder gaat. Maar over het algemeen gaat het prima, ik verveel me nooit en kom nog steeds tijd te kort. Een kloppend nummer dit… Fijn wknd!

  Geliked door 1 persoon

  1. Vervelen komt ook niet in ons woordenboek voor. Soms wil je wel eens iets anders maar dan zoeken we wel wat op. Marjolein heeft haar prik al gehad krijgt dinsdag de 2e.
   Wij wachten maar op onze beurt en tot die tijd proberen we gezond te.blijven.

   Geliked door 1 persoon

   1. Jan verveelt zich soms wel eens, maar is meestal weer snel voorbij. Maar ik sowieso niet hoor. Fijn dat Marjolein al gevaccineerd is! Toch alvast één zorg minder hè… We komen ook wel aan de beurt, maar zal nog wel een paar maandjes duren schat ik. En ja, gezond blijven is het belangrijkste.

    Geliked door 1 persoon

 5. Ik heb geen goed woord over voor het wanbeleid van Flutte en consorten.IK ben benieuwd waar we over een jaar zullen staan.

  Je zwijmel is oke hoor… hou vol, houd moed… ooit staan we saam in Rhenen, omdat dat moet 🙂

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat corona betreft, denk dat niemand het nog precies weet, soms wordt er door de politiek al voorop gelopen terwijl het OMT nog niet eens vergaderd heeft, op zich zijn er niet zoveel mogelijkheden meer, belangrijkste vaccineren, maar ja dan moet het er wel zijn, beetje behoorlijke chaos in Nederland als ik eerlijk moet zijn, soort van bewust aan sturen p 3e golf met bepaalde versoepelingen…
  Leuke muziek heb je geplaatst, al is het dan ook maar bij dit ene hitje gebleven, waar de gehele cd niet onverdienstelijk is, waarschijnlijk voldoende voor de dames….

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik weet het ook niet meer wat Corona betreft. Denk er maar niet te veel over na. We rommelen maar wat aan hier en proberen gezond te blijven anders hebben niet alleen wij een probleem maar ook de 2 dames waar we voor mantelzorgen.
   Eendagsvliegen zullen er altijd zijn en soms erg jammer dat ze niet doorgaan. We hebben iig van deze hit mogen genieten.

   Geliked door 1 persoon

   1. Is het beste wat Covid-19 betreft, beste wat we kunnen hopen dat vaccinatie proces kan blijven doorgaan, dat er voldoende binnenkomt, maar dan wat minder Astra, helpt niet denderend bij 60+…..

    Geliked door 1 persoon

 7. De hoeveelheid talkshows met hun alles beterweters laat ik steeds meer links liggen. Ik stond niet graag in de schoenen van de beleidsmakers of het MT. Het is niet goed of het deugt niet. En maar kijken naar andere landen waar het als puntje bij paaltje komt ook niet briljant gaat.
  Ziel in lijdzaamheid bezitten en zoveel mogelijk het goede humeur bewaren. Wij leven net als jullie.

  Geliked door 2 people

  1. Je wordt toch helemaal simpel van die talkshows. Vooral als er BNers mee praten. Borrelpraat noemen wij dat want het is nergens op gestoeld.
   Wel blij dat we geen tieners meer hebben want als je dat hoort dan zijn ze er niet zo goed aan toe door al dat thuis zitten.

   Like

  1. Dat is mooi. Laten we maar genieten van de kleine dingen. Als we weer los mogen gaan weer van het grote genieten.
   De tering naar de nering zetten noemen ze dat.

   Like

 8. Een heerlijk nummer helemaal dol gedraaid hier, en zo hard als het maar kon!! Corona… ik denk dat het iets is wat niet meer verdwijnt. Het zal er altijd zijn, maar zullen er ons tegen moeten wapenen. Dat duurt nog wel even maar het komt goed… positief blijven en niet teveel naar programma’s kijken van mensen die het allemaal beter weten. Ik geef je het te doen om als demissionair kabinet aan het roer te staan van deze ramp. Maar ondanks alles blijven wij toch genieten van alles wat er op ons pad komt😊😎😊

  Geliked door 1 persoon

  1. Je wil nu niet in het kabinet zitten met deze pandemie. Drama. Praatprogrammas zijn we toch al niet gek op en nu al helemaal niet meer.
   Morgen hoop ik van de sneeuw te genieten. Foto’s maken als het lukt want met al die sneeuw valt dat soms flink tegen.

   Geliked door 1 persoon

 9. Het is een rare wereld geworden. Alweer bijna een jaar.
  En eigenlijk… de rust, het niets meer kunnen en hoeven… ik vaar er goed op. Mijn bordje was vol genoeg dit jaar.
  Ondanks dat ik ook echt de leuke dingen mis. De knuffels van mijn vriendinnen en familie. En die vreselijke mondkapjes… ik haat ze.
  Maar je zwijmel is goed gekozen. Een geweldig nummer!

  Geliked door 1 persoon

  1. Het is een heerlijk meebrul nummer. Zeker toen deed ik behoorlijk mijn momdje open 🤣🤣🤣
   Het niets meer hoeven was in het begin een heerlijke rust die mijn iig overkwam. Nu mag het wel iets minder met die rust.
   Jij hebt nog genoeg te doen aankomend jaar maar door die rust ook de tijd ervoor. Sterkte.

   Like

Reacties zijn gesloten.