30 weken Photo Challenge (5) Strepen

Satur9 bedacht een uitdagende Challenge. Dertig weken lang een foto inzenden volgens opdracht. Mocht je zin hebben mee te doen klik hier en doe mee aan deze uitdaging.

Week 5 is de opdracht: Strepen

Na de wolken kwamen de strepen. Handig om te weten. Terwijl ik bezig was met wolken fotograferen kon ik alvast nadenken over de strepen die zouden komen. De natuur heeft voldoende strepen, het zou een makkie kunnen worden het volgende onderwerp. Ik heb ook een aantal foto’s genomen waar strepen goed tot zijn recht kwamen maar niets was eigenlijk goed genoeg.

De foto die ik bijdraag is niet genomen om de strepen maar vanwege de sneeuw. Achteraf zag ik dat er heel wel veel strepen op stonden en het daardoor een spannende foto was geworden. Zo zag vorige week onze wereld eruit als ik uit mijn raam keek. Sneeuw heel veel sneeuw en de strepen had ik totaal geen last van, daar kijk je vanzelf door heen maar ze waren er wel.

42 gedachten over “30 weken Photo Challenge (5) Strepen

 1. mogge AnneMarie
  prima gelukt , zoveel strepen
  gelukkig hangen ze voor de ramen , en zitten ze er niet op
  ja ook in de natuur zijn er strepen zat
  geniet de dag

  Geliked door 1 persoon

  1. Goedemorgen Karel. Ze hangen er gelukkig voormja die strepen. Alles is wel er vies geworden van de sneeuw en al het zout wat rond gestrooid is. Het mooie weer komt eraan. Poetsen dus.

   Geliked door 1 persoon

   1. Het is weer een manier om te leren kijken. Net zoals foto’s maken dat is. Maar foto’s binnen een bepaald thema zoeken leert je soms op een andere manier naar de dingen te kijken.

    Geliked door 1 persoon

 2. Weer een leuke opdracht. Die strepen heb ik hier ook voor het raam! Ik nam eergisteren nog een foto met mijn kat ervoor. Je brengt mij op ideeën want ik moet er nog aan beginnen.

  Geliked door 1 persoon

  1. We moeten deze herinnering goed bewaren. Het kan wel eens lang duren voordat we dit weer meemaken. Dit was iig een heerlijke winterprik.

   Like

Reacties zijn gesloten.