30 weken Photo Challenge (7) Regel van derden

Satur9 bedacht een uitdagende Challenge. Dertig weken lang een foto inzenden volgens opdracht. Mocht je zin hebben mee te doen klik hier en doe mee aan deze uitdaging.

Week 7 is de opdracht: Regel van derden

Guerilla Mask Force – Witte pakken mars

Soms worden oplossingen zomaar in je schoot geworpen. Zaterdagmiddag kwamen we deze groep in Velp tegen. Nog nooit van gehoord Guerilla Mask Forc – Witte pakken mars, een kunstzinnige protestmars tegen alle coronaregels. Witte pakken, witte maskers en een zwarte rouwband met wit kruis om de arm. Bang dat we zombieachtige wezens zullen worden door alle maatregelen. Niet knuffelen, handen wassen, anderhalve meter afstand, niet bij elkaar op visite geen terrasjes meer. Ze hebben misschien gelijk maar voorlopig zijn er nog steeds geen kant en klare oplossingen bedacht voor dat rotte virus.

30 gedachten over “30 weken Photo Challenge (7) Regel van derden

 1. mogge AnneMarie
  goed gevonden , of de regels die er nu zijn goed of slecht zijn laat ik in het midden , voorlopig wint dat virus nog 😦
  en wie zegt dat de regels welke die witte pakken voorhebben het doen laten verdwijnen

  geniet de dag

  Geliked door 1 persoon

  1. Van alle ideeën over corona is er geen enkele DE oplossing. Wat je ook verzint het heeft altijd gevolgen en altijd is er een groep die daardoor aan het kortste eind zal trekken.

   Like

 2. Hier zijn de cijfers licht aan het dalen maar de opnames in de klinieken stijgen nog steeds.
  Regels of wat dan ook ga ik me ook niet over uitspreken.
  Maar gezond verstand een beetje gebruiken dat kan helpen.
  Want ik vermoed dat het een virus is waar we ieder jaar mee geconfronteerd zullen worden net als de griepvirus.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik denk dat je gelijk hebt. We komen hier niet meer vanaf. Een uitgesproken mening over corona zul je van mij niet horen. Niemand weet precies hoe het moet.

   Geliked door 1 persoon

 3. Letterlijke interpretatie van regels van derden👍.
  Origineel en veilig protest, veel beter dan al die massabetogingen waarbij mensen en masse en vaak zonder mondmasker naast elkaar lopen te scanderen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik heb dit ook nooit van gehoord. Het stijgt nog. Het houd niet op. Hopelijk kom je je witten mannen niet op de straat tegen. Dan ben ik zo weg. Griezels!

  Geliked door 1 persoon

   1. Ik heb de foto eens in Lightroom gestoken voor het rooster. De ramen staan zowat op de horizontale lijnen, en aan de linkerkant staat er ook een stel witte pakken op een verticale lijn. Dus: inderdaad!

    Geliked door 1 persoon

 5. Ieder zijn mening maar ik hou me aan de regels en leer er gewoon mee te leven. Zo erg vind ik het nu ook weer niet als je ziet wat er op andere vlakken in de wereld gaande is….. Fijn weekend allen.

  Like

 6. Iedereen heeft het over ‘de regels.’ Ik heb het liever over ‘het virus.’ En ik wil er alles aan doen om dat te bestrijden besmettingen te voorkomen. Het virus heeft niks aan protesten. Het trekt er zich niks van aan.

  Geliked door 2 people

  1. Maar toch liever ludiek op deze veilige manier dan wat ik soms op tv zie…..dan wil ik als het ware mezelf beschermen tegen de massa virus die van het scherm spat bij grote betogingen.

   Geliked door 2 people

   1. Wat mij opvalt is dat ik schrik van (oude) beelden op TV waar mensen samen gepakt zijn en elkaar beetpakken en kussen. De schrik zit er behoorlijk in bij mij lijkt het.

    Geliked door 1 persoon

 7. Jah…. ik zwijg verder even over het onderwerp want ik wil je blog niet vullen met mijn ongenoegen over het onderwerp

  Je foto is prachtig en past perfect in het thema, goed gedaan meissie !!

  Like

 8. Heel herkenbaar dat gevoel bij oude TV beelden.
  Mocht alles ooit weer normaal worden hoop ik toch van die drie zoenen af te zijn.
  Ik vind je invulling origineel, daar gaat het hier toch om.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel. Ja daar gaat het om. Deze mars was alleen maar bijvangst. Ik had er nog niet van gehoord en dan zo’n mooi plaatje maken van iets bijzonders.
   Ik was benieuwd of er meer mensen vanaf wisten.

   Like

Reacties zijn gesloten.