30 weken Photo Challenge (11) Brievenbus

Satur9 bedacht een uitdagende Challenge. Dertig weken lang een foto inzenden volgens opdracht. Mocht je zin hebben mee te doen klik hier en doe mee aan deze uitdaging.

Week 11 is de opdracht: Brievenbus

DSC05417 (Middel)

Deze brievenbus kwam ik nog niet eens zolang geleden tegen. We maakten een wandeling om ransuilen te gaan bewonderen aan de rand van een woonwijk.

De ransuilen waren bewonderd en gefotografeerd, niet een keer maar wel 20 keer vastgelegd op de gevoelige plaat. In eerste instantie was het de bedoeling om met de bus terug te gaan. Toen we uit gefotografeerd waren moesten we beslissen wat te doen. Naar het busstation om de bus te pakken was zeker nog zo’n 4 km. lopen. Als we die 4 km. richting huis zouden lopen bleef er waarschijnlijk nog maar een km. of 3 over die extra gelopen moest worden om thuis te komen. 

De keuze was snel gemaakt. We gaan wandelen!!! Op die wandeling terug kwamen we deze brievenbus tegen naast jawel een oude telefooncel. Deze mensen zijn verzot op Engeland en rood.

25 gedachten over “30 weken Photo Challenge (11) Brievenbus

 1. mogge AnneMarie
  een pracht invulling van het thema
  en mooie opnamen van zowel de uil als de brievenbus en telefooncel
  en doet mij aan een wandeling denken dat ik ook zo’n telefooncel trof , maar die lag afgeladen vol met troep als ik mij wel herinner , ik zal eens zien 🙂
  fijn paas weekend

  Geliked door 1 persoon

  1. Het roept gelijk weer herinneringen op, foto’s. Scheelt natuurlijk wel dat wij altijd overal zwerven. Mijn moeder zounhet b.v. totaal niets zeggen zo’n foto.

   Geliked door 1 persoon

   1. ik vond mijn telefooncel , aan de Pollenweg in Hierden , dus elders dan die van jou , daar zit een sloopbedrijf dus wie weet heet die het verder verkocht 🙂
    ja op wandel kom je wat tegen hé , ik noem het vaak de kers op de taart

    ja zeker bijzondere foto’s , mooi dat die bewaard zijn gebleven
    die rolschaatsen was zo te zien toch een ingenieuze uitvinding
    jonge bijzondere bekkies kwam je tegen , zal mij niet verbazen als met toen kinderen verkocht 😦
    ik zet mijn telefooncel ff op insta 🙂

    Like

  1. Ja die zag ik ook. Dacht eerst dat het dezelfde was maar dan in het groen. Ik riep al die heb ik ook maar bij nader inzien waren ze toch ietsje anders.

   Geliked door 1 persoon

 2. De brievenbus is heel mooi, maar zo ook heel zeker die telefooncel! Mag van ons direct in onze tuin komen staan.
  In Groede werd een leenbib ingericht in zo’n telefooncel. Heel handig en origineel…

  Geliked door 1 persoon

 3. Eerst de ransuil en nadien nog een combinatie van een prachtige brievenbus en een oude telefooncel. Pure nostalgie die prachtige beelden opleverden.

  Geliked door 1 persoon

 4. nee in die hutten was het afzien , of te warm of te koud
  ja wij leven in luxe , het gezegde dat vroeger alles beter was gaat echt niet op

  Geliked door 1 persoon

 5. Zo brievenbus en telefoon cel kom je niet zo vaak tegen. Ik vind heel geinig om te zien. Vooral deze brievenbus is zeker prachtig om te zien. Mooie foto’s. Fijne dag verder.

  Like

 6. Je hebt “gewoon” een foto van een ransuil gemaakt! Ik vind dat heel bijzonder. Dan die rode brievenbus met als klapper van de week de telefooncel. Wat een juweeltjes.
  Sportieve groet.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.