Enthousiat

Het enthousiasme komt weer terug. Ik begin weer een beetje mezelf te worden. Er is veel gebeurd in de tijd dat ik niet schreef maar het begint weer te kriebelen. En zeker met het vooruitzicht op de 4-daagse. Ik ga hem weer lopen en ben reuze enthousiast. Zie wel tegen de hitte op maar hoop hem toch weer uit te lopen.

Ik dacht werkelijk voor mij hoeft het niet meer die 4-daagse. Ja mooi mis. Bij de tweede inschrijving kon ik er niet meer omheen. Ik moest gaan. Gelukkig door vorige ervaringen ben ik veel nu veel relaxter. Enkel gezonde spanning is er. Vooral spanning of we dinsdag kunnen starten, weersomstandigheden he. Ik hoop van wel want langer wachten, uitstel maakt het alleen maar nog spannender en ik ben het sportrusten zat. Sta als een paard te trappelen van ongeduld. Hinnik, hinnik, ik wil gaan.

Bijna klaar voor de start

Een goede zonnige zaterdag.

22 gedachten over “Enthousiat

  1. Ha, ik heb van de week nog aan je gedacht toen er iets over de 4-daagse op tv was en kijk daar ben je weer. Succes en veel plezier volgende week en verder tot blogs, je staat nog altijd in mijn leeslijst dus mis ik je niet als je weer opduikt.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.