Ja, ik ben er nog.

Ja, ik ben er nog. Het leven begint na het overlijden van mijn moeder weer een nieuwe routine te krijgen en daarbij de zin om te bloggen ook. Alleen het komt er steeds niet van. Andere hobby’s en prioriteiten en niet te vergeten de winter. De computer waar ik altijd mijn blog’s op schrijf staat op een kamer boven waar ik nu liever niet kom. Koud en slecht te verwarmen, groot en veel ramen tel daar de kosten voor energie bij op en ik wil er niet zitten. Mijn tablet is een drama, moet eigenlijk vervangen worden maar ja dat kost ook weer veel. Uitstellen van het schrijven en wachten op beter weer.

Als het beter weer wordt gaan we er weer op uit. Trainen voor de 4-daagse.  Ik heb een ticket en kan me weer uit gaan leven wat het wandelen betreft.  4 x 30 km. gaat het worden in Nijmegen. 4 x 40 heb ik niet zoveel zin meer in. 30 is goed. Voor de 8e keer zal hem proberen uit te lopen. Vergeleken bij veel wandelvrienden is het niks, voor de 8e keer maar ja, je moet toch ergens beginnen.😉😉 De echtgenoot wandelt de 4-daagse niet maar traint altijd lang mee totdat ik over de 20 km op een dag ga. Daar hebben we ook een oplossing voor gevonden, hij loopt dan vaak de laatste 15 km. mee. Gezellig hoor. Natuurlijk hoort er onderweg koffie met gebak bij en soms aan het einde nog een hapje als afsluiting van de dag.

Met Marjolein gaat het ook goed. Vorig jaar totaal onverwachts en als enige van ons gezin en haar woning nog een keer corona gehad maar dankzij (denk ik) alle vaccinaties niet lang en heftig ziek geweest. Ze komt nog steeds om de 14 dagen een heel weekend thuis en de andere weekenden halen we haar zondagmiddag op tot en met maandagochtend. Zolang het ons lukt haar te kunnen verzorgen zal daar niet veel verandering in komen. Ze vindt het heerlijk om thuis te komen en wij genieten met haar mee.

Daarnaast golfen we ook nog steeds, vervelen doen we ons nog lang niet. Zolang we maar gezond mogen blijven zullen we ons wel kunnen vermaken.

Hopelijk gaat het goed met u allen. Zo af en toe lees ik een serie berichten, af en toe dus helemaal bij ben ik niet meer. Ik ga mijn best er maar weer eens voor doen.

Advertentie

14 gedachten over “Ja, ik ben er nog.

 1. Ha, goed weer eens iets van je te lezen. Fijn dat het goed gaat. Onlangs nog geprobeerd hier via, via binnen te komen, maar ik kwam op een website over bewegen uit. Maar nu is het weer gelukt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb geen idee hoe dat komt, zelf heb ik niets veranderd. Er gaan wel meer dingen fout, zo zijn er bloggers die alleen anoniem bij mij kunnen reageren terwijl ik heb aangevinkt dat iedereen kan reageren. Ik modereer om te voorkomen dat iedereen zich door allerlei obstakels moet worstelen zoals bussen tellen en dat soort flauwekul. Dus het kan even duren voor je reactie zichtbaar wordt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat zal het zijn. Het was een paar maanden geleden ineens afgelopen met de mailtjes. Eerst dacht ik dat je soms gestopt was . Later keek ik op Blogger en bleek dat niet zo te zijn.

   Like

 3. Heb jij 1 april ook overleefd, Annemarie? Op de blog wordt druk uitgewisseld. Dus ik doe weer regelmatig blogrondjes. Jij staat op 1. in mijn links. Vandaag dacht ik: ik ga weer eens lezen en even reageren. Ik begrijp dat de blog niet je allereerste prioriteit heeft en dat het trainen wel de nodige dagelijkse uurtjes gaat kosten. Allemaal zeer begrijpelijk.
  Maar toch, vanwege die nummer 1. positie van jou sla ik je deze keer niet over. Ik wens je een mooi begin van het seizoen en een goed opgebouwde conditie.
  Groetjes en hopelijk tot ziens in onze wonderlijke webwereld.

  Geliked door 2 people

 4. Fijn weer van je te lezen. Er is veel gebeurd denk ik waar je niet over schrijft. Ik lees blogs niet meer in een reader maar klik ze gewoon eens aan. Is veel rustiger voor mij. Tot blogs en wandel ze.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja klopt, te veel gebeurd. Gelukkig is de rust terug gekeerd en kunnen we voor zover mogelijk onze gang weer gaan.
   Zelf lees ik ook bijna alles enkel nog vanuit de reader. Het werd me te veel. Bevalt mij ook veel beter.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.