Was dat nou? Boomhutten

Al veel te lang heb ik geen ‘Was dat noutjes’ meer geplaatst. Materiaal genoeg maar ik was ze eigenlijk een beetje vergeten. Daarbij raakte het bloggen wat op de achtergrond door die stomme coronacrisis. Een blogje als dit tikt wel lekker weg, dus vooruit met de geit, daar komt de eerste weer.

Aan de wandel kom je ze overal en op de gekste plekken tegen. Vaak als er één ergens gebouwd is staat er niet veel verder vaak nog wel ergens een. Wanneer we weer zo frank en vrij mogen wandelen kan wel eens lang gaan duren. Doen we het maar even met mijn voorraadje foto’s van vorige jaren.

49 gedachten over “Was dat nou? Boomhutten

 1. De voorlaatste op de echte boom vind ik mooi.
  Mijn zoon heeft er ook één staan in de hof, gebouwd op echte oude stammen. Een speelhout voor de kinderen. Waar in de zomer al eens in geslapen wordt, tussen de vogeltjes.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat lijkt me geweldig om daar eens te slapen. Ik wilde die opmerking over slapen bij Dorothé al kwijt maar vond het te kinderachtig klinken en zie bij jullie zoon gebeurd het gewoon on de zomer.
   De kinderen hebben er vast heel erg veel plezier van.

   Like

 2. Ze zijn leuk. Ik denk dat ieder kind wel droomt van een boomhut. Mijn zoon had er vroeger zelf een gebouwd in een oude eik achter in de tuin. Goed voor heel veel uren plezier met de vriendjes.

  Geliked door 1 persoon

  1. Een straat achter ons hadden kinderen er ook een. Ze bouwden hem helemaal zelf en zat schots en scheet in elkaar maar hij was stevig genoeg. Ze timmerden er dagenlang op los. Hij is een zomer mee gegaan. De volgende zomer braken ze hem af en bouwden weer een andere op de zelfde plek. Leuk om te volgen als je er iedere dag met de hond langs komt.

   Geliked door 1 persoon

  1. Zaterdag was ik ineens zover. Het vertrouwen kwam weer terug in de toekomst. Marjolein had echter nog even wat in petto maar het brandje was gelukkig snel geblust. Vandaag was de temp de hele dag goed. Ik hoop zo dat het goed blijft en ze snel weer naar jun eigen woning kunnen.
   Bloggen is veel te leuk. Denk dat ik er echt niet meer buiten kan.💋💋😍😍💋💋

   Like

 3. hé dat is een leuk idee zeg
  ja op wandel kom je wat tegen , schitterende boomhutten zelfs
  weet je ook nog waar ze staan

  ja voor we weer vrij kunnen wandelen is nog een groot ? 😦
  fijne avond groet

  Geliked door 1 persoon

  1. Die met dat schip ervoor staat ergens in Bennekom de rest weet ik niet echt meer. Die van de kopfoto stond ergens midden in de stad. Nog een ergens in de achterhoek. Joh ik heb al zoveel door Nederland gezworven dat ik het echt niet meer weet.

   Geliked door 1 persoon

 4. ja al dat mooie onthouden is ook niet makkelijk
  tot je ergens na lange tijd weer komt , en zegt hé hier was ik al eens dan en dan , komt het zoweer boven

  Geliked door 1 persoon

     1. Ja dat klopt hoor. Volgens mij zijn er ook veel kinderen die beter leren fietsen… zie zoveel kinderen opeens fietsen en ouders met kinderen fietsen. Hoop dat het bij vele een beetje zal blijven hangen ook hierna.

      Geliked door 1 persoon

 5. Wat leuk is dit. Zo heeft elke blogger wel iets bijzonders waar hij of zij naar speurt. Fijn dat je weer zin krijgt in bloggen, goed teken, toch?

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja zeker een goed teken. Ondanks de dip van zondag bij Marjolein krijg ik toch iets meer vertrouwen. Ik kreeg geen fatsoenlijk stuk meer op ‘papier’
   Dit was een leuke om weer mee te starten. 💋💋💋

   Like

 6. Boomhutten is zeker mooi om te hebben. Leuk dat je oude doos gehaald. Maar deze hut is wel leuk om in te zitten. Kinderen bouwen wel eens. Mooie foto’s.

  Geliked door 1 persoon

  1. Oké. Hier in Nederland kom je ze overal tegen. Hoorde van Anneke dat kinderen op het moment weer flink aan het bouwen zijn. Straks kan ik mijn hart weer ophalen.

   Geliked door 1 persoon

 7. Sommige zien er zeer professioneel uit, wat is dat leuk voor kinderen om in te spelen. Dat zien we hier in de buurt nou helemaal niet. Jammer, maar wie heeft er in de randstad nou ruimte voor zoiets.

  Geliked door 1 persoon

  1. Zal vast invloed hebben waar je woont. De bovenste stond wel ergens midden in de stad maar de anderen staan vaak langs de rand van een dorp.

   Like

 8. Mooie exemplaren. Ik zou er ook wel een willen maar dat klimmen zal – met het klimmen der jaren- er niet makkelijker op worden.

  Geliked door 1 persoon

 9. mogge AnneMarie
  ja ik dacht aan je toen ik die moskee tegenkwam en de info opzocht
  zo een schitterend bouwwerk als dat is , en de geschiedenis die er ligt
  ja we moeten nog wat volhouden voor we weer wat mooie plekken kunnen bezoeken 😦
  houd vol
  lieve groet , Karel

  Geliked door 1 persoon

   1. ja ik verveel mij niet , dat woord ken ik niet eens 🙂
    en ja eens is dit over hoor , we houden de moet er in
    ook als het soms erg moeilijk is
    kop op

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.